1 پيوست (پيوستها)
چلسی قهرمان چمپیونز لیگ در سال 2012
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
شنبه شب يکي از بهترين شبهاي زندگي من بود با وجود اينکه طرفدار آرسنال هستم اما از ته قلب دوست داشتم تيم همشهري ما يعني چلسي قهرمان بشه چون واقعا اين تيم شايسته قهرماني بود تيمي که بارسلوناي بزرگ رو با اون همه ستاره شکست داد و به همه ثابت کرد هيچ تيمي شکست ناپذير نيست حتي بارساي گوارديولا اين قهرماني رو به همه طرفداران اين تيم تبريک ميگم مخصوصا دوست خوبم وحيد گيم عزيز که چند ماه پيش از قهرماني چلسي صحبت ميکرد اما هيچکس حرف هاش رو جدي نميگرفت!
بازي شنبه شب يکي از به يادماندني ترين بازي ها براي طرفداران چلسي بود بازي که منجر شد يه تيم لندني براي اولين بار قهرمان چمپيونز ليگ بشه يه نکته جالبي که وجود داره اينکه جريان بازي ديشب درست برعکس سال 2008 بود يعني اينبار چلسي تا آستانه شکست رفت اما به طرز معجزه آسايي اين تيم تونست به بازي برگرده اونم با هنرنمايي ديديه دروگبا که بدون شک ستاره بازي شنبه شب بود واقعا ارزش بازيکن هاي بزرگي مثل دروگبا تو اينجور بازي ها احساس ميشه .
تو بازي شنبه شب بايرن کنترل بازي رو در اختيار داشت اما دفاع خوب تيم چلسي اجازه نداد اونا به راحتي به گل برسن وقتي هم که تو دقيقه آخر گل رو زدن واقعا ناراحت شدم و فکر کردم ديگه کار چلسي تمومه ما با ضربه سر دروگبا اين تيم تونست به بازي برگرده و در نهايت تو ضربات پنالتي حريف خودش رو شکست بده!
يه چيزي که ازش خيلي نگران بودم نبودن بازيکن هايي مثل تري ميرلس و راميرس بود که تا حدودي به تيم هم ضربه زده بود و يه جاهايي خط دفاع خيلي پر اشتباه بود و خوش شانس بودن که مهاجم هاي بايرن از فرصت هاشون استفاده نکردن!
يه نکته ديگه در مورد بازي مجري ها و گزارشگر بازي بود که به طرز وحشناکي داشتن از بايرن طرفداري ميکردن و وقتي چلسي قهرمان شد کاملا ميشد از چهره اونا فهميد که چقدر ناراحت هستن و خوشحالم از اينکه اونا رو اونجوري ديدم مخصوصا دکتر صدر که از ديرباز با تيم چلسي مشکل داشته و مدام اين تيم رو بي هويت خطاب ميکنه.بعد از پايان بازي واقعا اينا منو عصباني کردن و اصلا تصاوير خوشحالي بازيکن ها و طرفداران چلسي رو درست و حسابي نشون ندادن حالا اگه بايرن قهرمان ميشد بهتون قول ميدادم تا دو ساعت بعد از بازي هم تصاوير رو پخش ميکردن که اين خودش واقعا مايه تاسفه.
خلاصه اينکه من از سال 2004 که پورتو قهرمان شد تا به حال با قهرماني هيچ تيمي تو ليگ قهرمانان زياد خوشحال نشده بودم و از اين قهرماني چلسي واقعا لذت بردم شايد بعضي ها فکر کنن من دارم با اين حرف ها خود شيريني ميکنم اما بعضي ها مخصوصا وحيد ميدونن که من اصلا اين حرف ها رو واسه خودشيريني نميزنم و قبلا هم حتي به وحيد اين حرف ها رو زده بودم.
و در آخر يه بار ديگه اين موفقيت بزرگ رو به همه تبريک ميگم 9 سال انتظار و در نهايت قهرماني.
پ.ن:وقتی سال 2008 چلسی قهرمانی رو از دست داد و جان تری رو دیدم که اونجور گریه میکرد منم ناخودآگاه گریه کردم اما این بار گریه من به خاطر خوشحالی بود چون تری و لمپارد و دروگبا و پیتر چک رو خیلی دوست دارم و احترام زیادی براشون قائل هستم.واقعا حیف بود این تیم بعد از این همه سال قهرمان نشه در حالیکه شایسته این عنوان بود.