برو تو سايت خود اپل قيمت تمام محصولاتش رو زدهنقل قول:
Printable View
برو تو سايت خود اپل قيمت تمام محصولاتش رو زدهنقل قول:
دوست عزیز یک بار برید به سیف مود و برنامه هایی که باعث شدن رو پاک کنید و اینکه اگر Shsh دارین به 4.3.3 ریستور کنید و اگر هم ندارین متستفانه باید 4.3.5 ریستور کنید .....نقل قول:
نمیدونم کجاشهنقل قول:
برو تو سايت خود اپل قيمت تمام محصولاتش رو زده
دوستان سلام.
من تازه آی-پد 2 گرفتم.
باید تمام اپلیکیشن هاشو بخریم؟؟؟؟
این خیلی گرون می شه.:(((((((
راه دیگه ای هم هست؟
سلام دوستاي نازم٠من تازه ايبد ٢ خريدم٠جيل بريك كردم و دوستم از ايتون خودش واسم برنامه ريخت الان واسه خودم vlc player ريختم اما وقتي ميخام برم ايتون خودم تا واسه اولين بار aplication واسه خودم بريزم ميگه syn existing ap...يعني اينكه ميگه برنامه هاي قبليتو پاك كن واين جديدتو بزار.جكا كنم كه اين vlc ريخته باشه و البته برنامه ها و بازي هايي كه دوستم رخته پاك نشه
نقل قول:کد:http://store.apple.com/us/browse/home/shop_ipad/family/ipad/select?mco=MjE0OTI0MDI
سایت های زیادی هستن که نشون میدن اپ ها کی تخفیف خوردن و ... ، اینطوری می تونید خیلی از اپ های پولی رو مجانی یا با 80-90 درصد تخفیف بخرید.نقل قول:
با iTunes راهی نیست. تنها در صورتی می تونید با کامپیوتر های متفاوت سینک کنید که همیشون با یه iTunes Account سینک شده باشن.نقل قول:
خواهشا چند تا از این سایتها رو معرفی کنید البته الان هم کلی برنامه مجانی ریختم:31: ولی برنامه پولی را مجانی گرفتن یک چیز دیگه است:21:نقل قول:
با اجازه آقا آرمان:نقل قول:
محتوای مخفی: iosnoops
سلام دوستان نازم.واسه صفحه پشت ايبد چيزي واسه كاور كردن نيست؟اگر هست قيمت چنده؟قيمت كيفش چنده و بيترين نوع؟هدفونم داره ابل و اونم قيمتش چنده
بچه ها من نميتونم فيلمامو از نوت بوكم به ايبدم منتقل كنم.روش خاصي داره و با چه نرم افزاري؟