---------- Post added at 08:51 AM ---------- Previous post was at 08:47 AM ----------
قزاقستان طلاي ريتميك ژيمناستيك رو گرفت
طلاهاي قزاقستان به 16 رسيد
---------- Post added at 08:51 AM ---------- Previous post was at 08:47 AM ----------
قزاقستان طلاي ريتميك ژيمناستيك رو گرفت
طلاهاي قزاقستان به 16 رسيد
استعداد پنجمی رو داریم ! ولی انصافا په جوری حساب کردی ششم می شیم؟!!نقل قول:
کسی نیست؟؟نقل قول:
یه نکته خیلی جالبه
طلای مردان
چین 68
کره 41
ژاپن 22
ایران 18
قزاقستان 7
چین تایپه 7
ازبکستان 9
این نشون میده مادر بخش مردان عالیییی بودیم.
اگر ناداوری ها نبود حتی شاید به ژاپن میرسیدیم
ایرانی جماعت فقط بلده بگه ناداوری چرا اگه داور ایرانی باشه و اشتباه کنه میگن انسان جائز الخطا هست اما برای داور خارجی میشه ناداوری
خب سلام میکنم به بروبچه های آشنا !
قزاقستان خوشبختانه واقعاً خوشبختانه اون شگفتی آفرینی که ازش میترسیدمو فعلاً نداشته باور کنید اگر ویشگاهی و والیبال طلا بیارن ما چهارمیمون قطعیه امیدم به این دوتاس فقط
ایشالا که من اشتباه کرده باشم ! ایشالا که شانسای دیگه ای هم بوده باشه و یه دفعه مثل طلای دیروز طالبیان غافلگیر بشیم و مطمئن باشید دو یا سه تا طلا مارو راحت میکنه از چهارمی
اولین مسابقه ویشگاهی با حریف سخت اردنیش نیم ساعت دیگس حدوداً
نقل قول:
نميدونم شايد هندي ،چين تايپه اي .....از آسمون براشون طلا بباره
شما نمی دونم چرا این جوری هستید . کشتی علیزاده تو 120 فرنگی پای یارو از تشک رفت بیرون وهمه دیدن ولی قزاق رو برنده کردند و کاراته دیروز امیر مهدی زاده با قزاق رو هم که اگر دیده باشی بد بخت پنجاه تا ضربه زد و می خورد ولی داور قبول نکرد ، هی ضربه می زد هی داور نگاه می کرد که کی از رو می ره.نقل قول:
تنها فرصت قزاقها برای جلو زدن از ما
تو دو و میدانی 4 تا دارن تو فینال که البته احتمال طلاشون با حضور چینیها خیلی ضعیفه
اصل کاری ایناس که امیدوارم ایشالا کمتر از سه طلا در آخر گیرشون بیاد :
کشتی بانوان یه فینالیست
بوکس دو فینالیست یکیش با چینه و احتمال باختشون هست
دیگه چیزی به قطعی شدن مقام چهارمیمون نمونده جون هرکی دوستش دارید فقط دعا کنید !!
پ.ن: واقعاً هم بیش سه طلارو شانس دارن نه بیشتر !!
آخرین بازی امروز فینال والیبال چی حالی می ده به اون بازی بکشه چهارمی مون . اگر این طور باشه فکر کنم قلبمون بیاد تو دهنمون