راسی شهریریار جون خواننده مورد علاقت کیه؟؟
نظرت راجع به منصور چیه؟
Printable View
راسی شهریریار جون خواننده مورد علاقت کیه؟؟
نظرت راجع به منصور چیه؟
سلام با عرض تبريك واسه ورود دوباره
آقا شهريار قول داده بودم ديگه ازت سوال نپرسم اما ديدم برگشتي گفتم اين جوري نمي شه
شب ها قبل از خواب معمولا به چي فكر مي كني؟
دوست داري خواهر داشتي؟
سلام داداش...ممنونم..هم به خاطر امضات...هم اينكه سوال پرسيدي.نقل قول:
نوشته شده توسط navid_mansour
1)سعيد شهروز و سندي...داريوش,قميشي وهايدهالبته من ميگم(به قول يكي از دوستان) آهنگ قشنگ رو بايد شنيد.
توي خارجي ها هم با CelinDion و BackStreet Boys حال ميكنم.
2)منصور....بد نيست..ولي دوام آلبومهاش...تا حداكثر 3 هفته هست.بعدش هر مس گوش كنه بهش ميگن خز!
(توجه:::خودم كل آلبومهاشو دارم!!!)ولي بعضي از آهنگهاش رو خيلي دوست دارم.
ممنونم.
يا حق ;)
سلام آبجي....نقل قول:
نوشته شده توسط magmagf
نه بابا...ايم حرفها چيه..من كه گفتم..عهر چندتا سوال داري بپرس.
به كارهاي روزانه..به بابا و مامانم....به دوست دخملم(حالا هي منو يادش بندازين!!!)...و كلا‘‘ به اينكه چقدر مفيد بودم در كل(يادتون باشه,چيزي كه در مورد خودتون فكر ميكنيد...با ارزشتر و بهتر از تفكر مردم به شماست!).
2)واا...يه جاهايي خوب هست,يه جايي بد.نميدونم..ندشاتم تا ببينم چه حسي داره...ولي يه داداش دارم .
اونم تو مايه هاي خودم هست...واي در كل نظرم نسبت به داشتن خواهر بد نيست.!
ممنونم آبجي بزرگ.بازم سوال داشتي رو در واينستا(يعني رو در بايستي نكن!!)
يا حق ;)
من هانتر جان اگه 17 تير كسي بهت زنگ نزنه و تحويلت نگيرن چي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از زحمتي هم كه كشيدي ممنونم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اين كه اسم را از تو امضات ورداشتي هم ممنون
ما هنوزهم دوستت داريم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از حذف ارژانتين خوشحالي يا ناراحت ؟
ايا موافقي كه اين تاپيك جز تاپيكهاي مهم بشه؟
سلام داداش....من نوكرتم.نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
1)هيچي....شايد قت نداشتن!(ولي اين فكر هارو از كله ات بكن بيرون..17 تا از دوستام ميان+خانواده خودم
خدا رحم كرد كه من از مراسم حج نميخوام بزگردم!!!!)
2)اصلا‘‘ حرفش رو نزن...حالا خوب بود يا نه؟
3)شرمنده..اين از دستم در رفت..هي ميبينم اين امضام كوتاه شده و ديگه جذاب نيستا...نگو اسم شما توش نيست.
4)ما نوكرتيم.شما كارت درسته.
5)شاكي ام شديد...من ديونه آرژانتينم....اينقدر حالم گرفته شد.ديروز هم بابام زنگ زد بهم تسليت گفت.!!!
نظر خاصي ندارم....فقط وقتش رو زياد كنين.....به من كه اصلا‘‘ خوش نگذشت...هيشكي نيومد سوال بپرسه.نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
4 تا سوال باحال هم فقط مهدي و آبجي فانك پرسيدن..(چندتا هم تو...ولي بيشتر يزيد ميخواسيت با سوالهات اذيت كني مارو..... :biggrin: :laughing: ;) )
ولي تاپيك بدي نيست.
يا حق ;)
اون چيه كه تا پاميشي تا ميشه؟
بستهگي داره رو چي نشسته باشي.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
ولي معمولا‘‘ صندلي سينماست...حالا يازم بسته به خودت هست رو چي نشسته باشي!! :blush:
يا حق ;)