کسی نمیدونه لینک دانلود صحیح اینا چیه؟من کاستل فریمور 3.55 دارم این 3.56 باید اینارو دانلود کنم تا بتونم بازی کنم لینکا خرابه:19:نقل قول:
Printable View
کسی نمیدونه لینک دانلود صحیح اینا چیه؟من کاستل فریمور 3.55 دارم این 3.56 باید اینارو دانلود کنم تا بتونم بازی کنم لینکا خرابه:19:نقل قول:
جفت لینکها سالم هستند .نقل قول:
اگه مشکل داری با دانلود از فایل سرو میتونی از سایت زیر واسه مستقیم کردن لینک ها استفاده کنی .
کد:http://rs99.tk/
برای کامپیوتر نیومده ؟نمیاد ؟
راستش من عاشقه طریقه جنگیدن این شخصیت هاش هستم ولی چیکار کنم که فیتالیتی بزنم شب خوابم نمیبره :دی
فیتالیتی باراکا رو دیدین؟ کلا این باراکا خیلی خشنه! حالا امروز بابام که به کال آو دیوتی می گه بازی خشن ، دقیقا موقع فیتالیتی باراکا که داشتم روی پسرداییم اجرا می کردم اومد. اینقدر قاطی کرد که جاتون خالی :دی
کلا بازی خیلی خشنه. باید +20 بود.
این kyript که خیلی مسخرست. همش عکس آزاد می کنه! خب اینا به چه درد من می خوره؟ فقط game mode هاش خیلی باحالن . اگه میشه کد اونا رو بدین.
امروز داشتم می خریدم یکدفعه یک عکس یک جن کوتوله اومد روی صفحه با صدای جیغ :دی قلبم افتاد توی شرتم. اون چطوری میاد؟ باید جای خاصی بریم؟؟ آخه می خوام یکی رو بترسونم! چیکار کنم که بیاد دوباره؟ :دی
---------- Post added at 01:29 PM ---------- Previous post was at 01:28 PM ----------
نه نمیاد. نیومده.نقل قول:
:دی :دی :دی
نقل قول:
اون چطوری میاد؟ باید جای خاصی بریم؟؟ آخه می خوام یکی رو بترسونم! چیکار کنم که بیاد دوباره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم فقط یه بار میاد...چون الان من 70-80% کل کریپت رو خریدم فقط یه بار اومده...
آره سالم بودن من اشتباه کردم:46:نقل قول:
آقا یکی لیست این bability و stage fatality ها رو میزاره و اینکه ایا stage fatality ها همه مثل همه ؟؟؟
اینم لیست همه ی موو ها و فیتالیتی ها :
این استوری مودش چقدر سخته! هیچ راهی نداره چیت بزنم؟ آخه روی beginer هم خر زورن! آخه حیفه دوتا شخصیت آزاد میشه! هیچ راهی نیست تا ردش کنم؟کد:http://www.mksecrets.net/index.php?section=mk9&lang=eng&contentID=4796
این DLC FATALITY ها دیگه چین؟؟؟
فیتالیتی هایی که بعدا با دی ال سی میاد. امروز ه من چک کردم هنوز هیچ دی ال سی واسه بازی نیومده بود.نقل قول: