ایولنقل قول:
اخراجی ها
سینما پیروزی
Printable View
ایولنقل قول:
اخراجی ها
سینما پیروزی
شب چهار شنبست . غافلگیری اموات صلوات !نقل قول:
ایول
اخراجی ها
سینما پیروزی
منم کرمانشاهی هستم .
راستی اگه میشه لیست همه ی کرمانشاهی ها رو بنویسید .
سلام عزيزدل ... خوبي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با مرام الان !؟ ... تو اين مدت چرا نگفتي ؟ .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودتو معرفي كن تا بيشتر باهم آشنا شيم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماشاالله 100 هزار ماشالله روز به روز در حال فزوني هستيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله هر لحظه داره به تعدادمون اضافه میشه...
سلام عزیزم نه بابا من اون ISP هایی که گفتم رو هک کردم به یه صورت دیگه یعنی من شما و کلی آدم دیگه از طریق کارت حیابگر وصل شدی به اینترنت من می توانم تمامی کسانی که با این کارت وصل شدن رو هک کنم:21: و همچنین بقاه ISP ها به جز اون هایی که اسمشون رو بردم و گفتم نتونستن:27:نقل قول:
بروبچ همشهری نظرتون چیه یه کنفرانس (چتی) داشته باشیم؟... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موضوع واسه صحبت هم که هست .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... ها ؟ چی میگید ؟ .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کنفراسی چیزی بود منم invite کنین. اینم از آی دیم تو یاهو مسنجر K.aaveh
فردا ساعت 10 تا 11:30 من كافي نتم
كنفرانس هر كي بود در خدمتشم .