[QUOTE=dracula_killer;5351618]اگه منظورت خوندنه که بهتره از یک یا دو منبع بیشتر نخونی،اما اگه تست زدنه که باید بگم تست تو این موقع یعنی تابستون از هرجا باشه خوبه[/Q
همون بازرگان خوبه:5::5:
Printable View
[QUOTE=dracula_killer;5351618]اگه منظورت خوندنه که بهتره از یک یا دو منبع بیشتر نخونی،اما اگه تست زدنه که باید بگم تست تو این موقع یعنی تابستون از هرجا باشه خوبه[/Q
همون بازرگان خوبه:5::5:
با سلامنقل قول:
اره منم موافقم
من دو سه روز پیش از مدیر خواستم که یه تاپیک با نام پشت کنکوریا بزنیم که بچه های 89 که موندن واسه 90 بیان اونجا.اما اجازه نداد
الان بچه ها خیلی کمن.جسارت نباشه یه کم انجمن لوس شده.اگه دقت کنید تاپیکای الکی زیاد شده.
امیدوارم بهتر شه...
من میگم اگه قراره اینجوری کسل باشه.دیگه نیایم.
شماره هامونو به هم میدیم.اگه جای با مشکل بر خوردیم با اس ام اس از هم دیگه کمک میگیریم.یا نظرات دوستانو میپرسیم
خوشم میاد هیچ کس با نظرم موافق نبود
به نظرت کافیه ؟ اینکه با sms نظرات و پرسشها و جوابها رو بپرسیم ؟نقل قول:
ن ی س ت
حالا من به تو اس ام اس میدادم بد بود؟
سلام دوستان من براي ثبت نام كلاسهاي قلمچي مراجعه كردم ولي واقعا گيج شدم و نميدونم كدوم درسها رو ثبت نام كنم ؟؟؟؟خواهش ميكنم من رو راهنمايي كنيد...
من ديپلم تجربي نظام قديم دارم و حالا دروس پيش هم اضافه شده...
حالا با توجه به اينكه من 10 سال از درس دور بودم بايد براي دروس اول تا سوم دبيرستان هم ثبت نام كنم؟؟؟؟
براي كنكور بايد پيش رو هم ثبت نام كنم؟؟؟؟
اگر بخام از سال اول ثبت نام كنم كه هزينه كلاسها سر به فلك ميزنه....
در ضمن شنيدم پيش ميخاد برداشته بشه در اين صورت در كنكور 90 از دروس پيش سوال مياد؟
خواهشا من رو از سردر گمي نجات بديد و يه راه حل اساسي بهم پيشنهاد بديد...
البته راست میگه.جق با شماست
نمیشه
پیش که هستشنقل قول:
میشه سال چهارم.همون کتابای پیش.توی کنکورم میاد
قلم چی هم بر خلاف برنامه ریزی خوبش :کلاسای جالبی نداره
الان کتاب اموزشی های خوبی تو بازار هست از بچه ها تو تاپیک معرفی کتابها کمک بخواهین
ممنون يعني برم كتاب بگيرم خودم بخونم و فقط آزمون ثبت نام كنم؟؟يا اينكه دروس اختصاصي پيش رو ثبت نام كنم و اول تا سوم رو خودم بخونم...نقل قول:
اره
بهترین کار همینه
سال 88 نفر 1 کنکور تجربی
بعد سربازی 5 ماه درس میخونه
به کلاس و تاریخ مدرک دیپلم نیست.فقط خود ادم باید بخواد