:دی آب بندی ؟ والا در مورد وسایل مکانیکی شاید قابل قبول باشه! ولی آیا در مورد لپ تاپ هم باید معتقد به آب بندی باشم؟
البته من منظور شما رو درک می کنم و قبول دارم که الان نباید قضاوت کنم ، چون راه های زیادی برای افزایش یا بهبود کارایی و یا عیب یابی یک سیستمی مثل کامپیوتر _که از دو بخش نرم افزاری و سخت افزاری تشکیل شده و کیفیت نهایی اون ، به کارکرد صحیح هر دو مورد بستگی داره _ هست که من هنوز اونها رو انجام ندادم و در کل همه ی موارد رو بررسی نکردم و من هم خودم احتمال می دم که این وسط ممکنه ایراد نرم افزاری وجود داشته باشه!
اما دوستان در مورد مطالب و برداشت هایی که از کار با این لپ تاپ داشتم ، نیومدن تجربه ی شخصی خودشون و نظرشون رو اعلام کنن. مثلا مدت زمان بوت شدن و یا لود شدن یک پنجره ای مثل کنترل پنل و یا هر پنجره ی دیگری ! که آیا با این تاخیر در لود شدن آیکان ها مواجه هستن یا نه! و اینکه مثلا MY COMPUTER رو وقتی برای اولین بار بعد از بوت شدن باز میکنم ، کسری از ثانیه طول میکشه تا پنجره باز بشه و بعد هم باز کسری از ثانیه طول میکشه تا محتویات صفحه نشون داده بشه!
مثلا من انتظارم اینه که وقتی روی My Computer رو باز می کنم بعد از کسری از ثانیه باز بشه و بلافاصله محتویات صفحه قابل روئیت باشه (منظورم برای اولین بار بعد از بوت شده که می خواد تو رم دستگاه لود بشه برای اولین بار چون برای دفعات بعد که این صفحه فراخوانی میشه و در رم موجوده سرعت همونچیزیه که من انتظار دارم ).
لطفا برداشتتون رو از کار کردن با خود ویندوز و سرعت پاسخگویی n61jq به فرامین رو بگن دوستان تا من ببینم آیا این روال طبیعیه این مدل هست و من انتظارم زیاده و یا واقعا مشکلی داره لپ تاپ من.