بله منم پرسیدم گفت همون یه مرحله هست و گفت که معلما بی کار نیستن که بیان برگه شما رو تصحیح کنن.نقل قول:
Printable View
بله منم پرسیدم گفت همون یه مرحله هست و گفت که معلما بی کار نیستن که بیان برگه شما رو تصحیح کنن.نقل قول:
سلام دوستان
من امروز از یه نفر خبری شنیدم اینکه امتحان هی نهایی پیش دانشگاهی از سال بعد 25% تو کنکور تاثیر داره
این خبر صحت داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه امجور باشه که بدبخت میشیم
---------- Post added at 08:45 PM ---------- Previous post was at 08:45 PM ----------
سلام دوستان
من امروز از یه نفر خبری شنیدم اینکه امتحان هی نهایی پیش دانشگاهی از سال بعد 25% تو کنکور تاثیر داره
این خبر صحت داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه امجور باشه که بدبخت میشیم
من امروز اتفاقی زدم شبکه 1 دیدم یکی داره میگه من به دانش آموزان اطمینان میدم که نمرات پیش دانشگاهی هیچ تاثیری نخواهد داشت . اما چون همین تیکه آخرش رسیدم نفهمیدم منظورش ماله کدوم سال بود و ... (البته به احتمال زیاد ماله کنکور 89 رو می گفته)نقل قول:
این دیپلم ما رو کی میدن؟؟؟:31:
میترسم فردا اعلام کنن بعد از امتحانای نهایی سال دیگه:41:
ببخشین نمیدونستم کجا بپرسم
من امسال میرم پیش دانشگاهی سال سوم نمره فیزیک و هندسه شدم 16 و 18
این نمره ها خیلی توش کنکور تاثیر بد میزاره؟
ممنون
بهتره دیگه به فکر نمره های سوم نباشی !!! ... نمیتونی برگردی که نمرت رو افزایش بدی ! ..نقل قول:
به فکر پیش و کنکور باش !
نسبت به نمرات سایر افراد سنجیده میشه و به شما یک تراز اختصاص داده میشه. شما باید ببنین داشن آموزای کشور چطور این امتحان هارو دادن و نمرات شما در چه سطحی است.نقل قول:
ببخشین نمیدونستم کجا بپرسم
من امسال میرم پیش دانشگاهی سال سوم نمره فیزیک و هندسه شدم 16 و 18
این نمره ها خیلی توش کنکور تاثیر بد میزاره؟
ممنون
زیاد هم فکرش رو نکنید. فعلا که فقط ۱۵ درصد تاثیر داره.
بچه ها من کارنامه جدیدو گرفتم.فقط هندسه اعتراض زده بودم که درست شد (البته نه خیلی درست فکر میکردم 20 شم شدم 19.25)
درکل معدل کتبیم 19.15شد
خدا را شکر رفیق. تبریک :11:نقل قول:
نمره قبلی هندست چند بود؟
مرسی:31:نقل قول:
17.75 بود که 1.5 اضافه شد شدم 19.25نقل قول:
نمره قبلی هندست چند بود؟
مطمین بودم صفحه آخرو ندیده
راستی یکی از دوستام فیزیک بعد اعتراض 0.5 نمره کمتر شد