از وقتی ماه رمضون شزوغ شده همه تا سحر بیدار میمونن ، سرعت بالای 20-30 نمیره دیگه!
Printable View
از وقتی ماه رمضون شزوغ شده همه تا سحر بیدار میمونن ، سرعت بالای 20-30 نمیره دیگه!
اتفاقاً واسه من بهتر شده نمیدونم چرا ... :8:نقل قول:
بالاخره امروز ADSL من وصل شد و از شاتل راحت شدم با اینکه اون روزی که برای قرار داد رفتم کلی اعصابمو خرد کردند ولی بالاخره از شاتل راحت شدم!!! دان استریم روی 2 مگ هستش ولی سرعت دانلود حدود 150 هستش .... سرویسم 128 سه ماهه هستش
فقط یه سوال برای اینکه ببینم چقدر ترافیک مصرف کردم کجا باید برم؟؟؟
اول میری تو وبسایت پارس آنلایننقل قول:
بعد میری ورود کاربران adsl
بعد user & pass که باهاش متصل میشی رو میزنی جای user & pass کد 3 حرفی امنیتی هم میزنی
و میری تو صفحه مدیریت سرویس و روزهای باقیمانده و حجم مانده رو میبینی
من که بهت گفتم سرعت بالاتر از 140 نمیره. همینش هم غنیمته. فقط پینگ از سرورهای speedtest.net بالاست وگرنه پینگ 4.2.2.4 خوبه. دانلود شبانه رو هم امشب گذار تا وضعیتش مشخص بشه.نقل قول:
دوستان یه سوال بی ربط !!! کسی سایت مطمئن برای وی پی ا ن سراغ داره که پرداخت انلاین داشته باشه؟
من پارس آنلاین شیراز دارمنقل قول:
خیلی راضی کننده هست
آقا یه سوال دارم؟؟؟نقل قول:
شما کدوم سرویس 128 رو گرفتی؟ سه ماهه گرفتی دیگه حرف مودمو پیش نکشیدن؟:31:
بعد یه سوال اینکه شما که سرعت دانلودتون بالاس اونوقت سرعت سورف صفحات وبتون چه جوریه؟ خوب باز میکنه صفحه های وب رو؟
ممنون
احتمالا مرکز شما همه روزه خوارن!نقل قول:
اتفاقا خیلی سر مودم اذیت شدم قرار شد ببرم عوضش کنم منم بردم بدش یارو دبه در اورد چرا پکشو نیوردی منم بعد دو سال معلوم نیست پکش کجا هستش که !!! مجبور شدم یکی بخرم یارو گفت از خودمون بخر منم گفتم نمیخرم!!نقل قول:
سریع رفتم بازار یکی خریدم ... جالب اینجاست که میگفت باید بیاری کارشناسمون تایید کنه!!!!! منم بهش گفتم بابا همون مدلی که شما میخواید بدید رو میخوام بخرم قبول نمیکرد!!!!! هیچی دیگه مجبور شدم دوباره برگردم اونجا...
سرعت باز کردن صفحات هم خیلی خوبه.... البته روز اول نمیشه نظر داد در مورد سرویس