از فلیپس هر مدلی بگیری پشیمون نمیشی فقط اگه مارک اصلی باشه چه بهتر در ضمن بستگی بخودت دارد که چه امکاناتی داشته باشهنقل قول:
Printable View
از فلیپس هر مدلی بگیری پشیمون نمیشی فقط اگه مارک اصلی باشه چه بهتر در ضمن بستگی بخودت دارد که چه امکاناتی داشته باشهنقل قول:
با درود وسپاس بی پایان من تلویزیون فیلیپس سری 9000 مدل 9705 دارم ولی متاسفانه یو اس بی همراه تی وی را که آبدیت تری دی رو داشته فرمت کردم وبا بیرون آوردن فیش کیت تری دی گزینه تری دی آن غیر فعال شده از استادان محترم استرعا دارم نرم افزار داخل یو اس بی را برام بزارن یا برام ایمیل کنند بخدا کلی دعا براشون میکنم کمکم کنید لطفا قشنگ داشتن کانالهای تری دی را تماشا میکردم که غیر فعال شد کمک کنید دارمتون با تشکر
Philips 9705 series Smart LED TV
شما اینچ رو قید نکردید از همنجا فایل مربوط را دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مارك اصلي باشه يعني چي؟ از كجا بگيرم كه مطمئن باشه؟نقل قول:
من اصفهان هستم. اگه لازم باشه تهران، شيراز يا هر جائي ميرم تا مارك اصلي بگيرم.
مي خواهم 46 اينچ باشد و سري 7 به بعد.
البته به قول دوستان فيليس هرچي بزرگتر باشد لذتش هم بيشتر است. لذا حاضرم اسمارت و 3D نباشد و بزرگتر 52 اينچ بگيرم.
حالا نمي دانم سري 7 به بعد مدلي داره كه 3D و اسمارت نداشته باشه!
راستش سری 7000 تا 47 موجود بود من الان اطلاعاتی ندارم که اگه اسمارت نباشه چه مدلی هستش ولی کمی بیشتر تحقیق کنید و سرچی بزنید مدلهای خاص به پستتون خواهد خورد
اونروز که من میخواستم 47 و 42 بگیریم تاچ هم بود ای کاش تاچ میگرفتم هم اینچ بزرگ هم چه قیمت مفتی خدا پشیمونم چرا نگرفتم:n28::n27:
اره هرچه بزرگتر بهتر دوست من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n12:
كنترلش لمسي بود يا خود تلويزيون لمسي؟!نقل قول:
اگر تلويزيون لمسي بود نمي داني كدام مدل بود؟
راستش مدلش یادم نیست ولی فقط با پنلش ور میرفت لمسی شاید هم حسی اخه حتی به صفحه پنلم زیا دستش نزدیک نمیشد نمیدونم ولی زیبا بود و عالی فکر کنم 55 بودنقل قول:
اشتباه کردم اونروز فقط عشق سه بعدی داشتیم
از این مدلی که دارم راضیم خیلی ولی الان که مینیم 42 یا 47 خیلی کوچکه باید 70 باشه:n19:
در کل وقتی سایز کوچتر هستش پیکسلها زیباتر نمایش میده ولی فلیپس اینچ بالا هم زیباو منحصبفرد هستش
با سلام
دوستان كسي آدرس يا تلفن فروشگاهي كه فيليپس مدل 9704 - 9705 را داشته باشه در تهران يا شيراز دارد؟
اصفهان كه نيست :n03:
مدلهای 9705 یا 9704 دیگه توی بازار پیدا نمی شه ، ولی شما می تونید از مدلهای مثل 6007 و 8007 که خیلی جدید تره و یا 5507 تهیه کنید
مي خواستم سري 9000 باشه
قيمت 40 و 46 اين مدلها را مي دانيد؟
يعني هيچ جا نميشه پيدا كرد، ته انبار، مغازه؟!
ممنون