اون مدلی که من ازش استفاده می کردم سونی بود . (تصویر سوم) اما فلش نمی خورد. نمی دونم مدلهای جدید سونی فلش خور هستند یا نه . یه سر به سایتش بزنید. ولی از نظر کارکرد خیالتون راحت باشه.نقل قول:
Printable View
اون مدلی که من ازش استفاده می کردم سونی بود . (تصویر سوم) اما فلش نمی خورد. نمی دونم مدلهای جدید سونی فلش خور هستند یا نه . یه سر به سایتش بزنید. ولی از نظر کارکرد خیالتون راحت باشه.نقل قول:
[QUOTE=mr_rayan;4857485] نقل قول :یادمه توی یکی از فروم ها خوندم که یکی از دوستان وات rms رو با توجه به یه سری فرمول ها بدست می آورد ولی در مورد pmpo اطلاعات خوبی نداشت،منم اطلاعاتم توی این زمینه کامل نیست،فقط یه نکته رو همیشه مد نظر داشته باش که اصلا به وات pmpo توجهی نکن و فقط به rms توجه داشته باش.
یادم میاد حدود 10-15 سال پیش که سیستم های Hi-Fi آیوا تو بازار بود . مدلهایی که مثلا 1500 وات یاحداکثر 2000 وات PMPO قدرت داشتند چنان صدایی داشتند که هنوز بعد از چند سال تو خاطرم مونده.
نمی دونم محصولات جدید چه جوری شده که به نظر میاد با اینکه از نظر PMPO و RMS چند برابر شده ولی صدای مدلهای قدیمی رو اصلا نداره. شاید هم دارم اشتباه می کنم و گوشم به صداهای بلند عادت کرده! نمی دونم.
من 787 ام رو می خوام بفروشم..
1 هفته هم نیست که خریدم..
و فقط باهاش 1 دونه فیلم نگاه کردم..
قیمت: 484.500 تومان (همراه با بهترین کابل HDMI ورژن 1.3) + تحویل در منزل با ماشین خودم.. (فقط در تهران و کرج)
چرا ؟ مگه مشکلی داره ؟نقل قول:
نه، بهیج وجه! خیلی هم با حاله!نقل قول:
وایرلس نبودنش یه مقدار مشکل ساز شده برام..
تو خونم خوب ست نمی شه..
از بقیه چیزاش راضیم..
می خوام اگه بشه برم FZ900 بگیرم..
دوست عزیز می بخشید ولی گرون نمیدی؟
نو این دستگاه 470 تومان کابل اچ دی ام آی هم از 7 تومان شروع میشه
من خودم دو تا سینمای خانگی نو نو داشتم هر کدومشون رو 3 هفته فقط باز کرده بودم رو هر کدومش کلی کسر شد چون جنس به حر حال دست دو حساب میشه
از من میشنوی نفروش اون مدل سونی واقعا آشغالی بیش نیست من سونی هم داشتم واقعا خیلی خیلی بد پشیمون میشی
نکن منم خونم بزرگه ولی با دیزاین مناسب سیم هارو مخفی کردم البنه بعضی جاها دیده میشه ولی بد هم نیست با اینکه روی دیزاین خونه خیلی حساسم ولی خوبه البته من اون مدل رو نداشتم 282 رو داشتم ولی صداش واقعا محشره الانم فیلیپس دارم بد نیست ولی هیچ چیزی به آَشغالی سونی نمیرسه
کابل HDMI ام بهترین نوعشه و 35.000 تومان گرفتم نه از این آشغالیا که 7000 8000 10000 تومانه..نقل قول:
475 دستگاه + کابل HDMI ورژن 1.3 بمبلغ 35.000 = 510.000 تومان..
می گم که همین 3 شنبه هفته پیش خریدم و هنوز کارتن هاش وسط خونست..
حالا دارم می دم 484.500 که فکر نمی کنم بد هم گفته باشم..
تازه حمل و نقلشم با خودم..
سلام یر صوتی تصویری بازهای عزیز.من تازه در این فوروم عضو شدم و با توجه به سطح دانش شما خواستم اگه ممکنه یه راهنمایی کنید.قبلش هم باید بگم که این فوروم واقعا دمش گرمه!!.لطفا یه سینمای خانگی معرفی کنید که به خوبی با ال سی دی سامسونگ 46b670 مچ بشه.چیزی که قراره فروشنده به عنوان اشانتیون به ما بده سامسونگtz225 هست که روی هم قیمتش میشه 2160000 تومان:
1-با توجه به اینکه هنوز ال سی دی رو هم هنوز نخریدیم اگه پیشنهاد بهتری برای مدل و برند دارید لطفا بگین
2-اگه اطلاعی از قیمت این مدل در تهران دارین ممنون میشم بدونم
3-و یه سوال دیگه اینکه آیا راسته که تلوزیونهای پلاسما عمر کمتری نسبت به ال سی دی دارن؟
ببخشید سوالام زیاد شد ها!ممنووووون
اگه هدفت فقط ست کردنه که همون اشانتیون خودش رو بگیر خوب ست میشه.قیمت TZ225 هم تو تهران فکر کنم 330 تومن باشه.در مورد تلویزیون هم باید تو تاپیک مخصوص خودش بپرسی،من شخصا اطلاعاتم در این مورد زیاد نیست و خیلی ابتداییه.ولی اینو می دونم که سری جدید پلاسماها عمرشون از ال سی دی بیشتره .نقل قول:
---------- Post added at 12:16 AM ---------- Previous post was at 12:12 AM ----------
کابل شما بهترین نوع که محسوب نمیشه،در اصل یه کابل استاندارد محسوب میشه.به نظر من این قیمت کسی ازت نمی خره چون کسی بخاطر 25 هزار تومن کمتر که ریسک نمی کنه دست دوم بگیره.نقل قول:
بهرحال به نظر من نفروش امکان داره پشیمون بشی.مدل خیلی خوبی گرفتی،حالا این قضیه وایرلس نبودن هم اونجوریا مهم نیست که بخوای جنست رو با ضرر بفروشی.
[QUOTE=hashemi_ali_reza;4857664]ببین یه چیزی که مهمه اینه که هرچی وات صدا زیاد تر میشه فضای بیشتری می خواد تا خودش رو نشون بده.اگر توی یه سالن بزرگ از سیستم ها تست گرفته بشه اونوقت تفاوته واتشون کلا مشخص میشه.ولی توی فضای اتاق مثلا 50 متری اونجوری که باید و شاید تفاوت بلندی صدا مشخص نیست.نقل قول:
یه نکته دیگه هم دقیقا همون حرفی که زدیه،به صداهای بلند عادت کردیم.