اینی که تو بازار هست پس مشکل داره؟
Printable View
اینی که تو بازار هست پس مشکل داره؟
گرافيك عالي داره ولي به call of duty نميرسه
به نظر من cod بايد بجنبه
منظورم اينه كه مثل cod با حال نيست
تورو خدا ازین مقایسه ها اینجا انجام ندین ! از چه نظر به COD نمیرسه ؟ البته میدونم نظر شخصیت رو گفتی ولی این بازی محیطش بسیار بسیار بزرگتر از COD هستش و دست گیمر رو باز میذاره برای پیشروی در بازی ! گرافیک بازی هم که فکر نمیکنم نیازی به مقاسه باشه اسم بازی Crysisـه ناسلامتی : دی البته میگم شما نظر شخصیتو گفتی منم نظر شخصیم اینه که این بازی خیلی سرتر از COD هست البته بحث ما ربطی به این تاپیک هم نداره به اختمال زیاد : دی
4 روز مونده فکر کنم البته شاید کمتر ای خدا : دی فقط چقدر خوب میشد آنلاینش پولی نباشه EA بدبخته گدا گشنه :|
به ارزوت رسیدی دی:نقل قول:
بازی انلاین پس نداره برو حال کن که تا چند روز دیگه مجانی انلاین بازی میکنی ...:31:
نداشتن انلاین پس هم به دلیل اینه که بازی متعلق به Crytek هست EA فقط ناشر هست ....:46:کد:http://www.destructoid.com/crysis-2-won-t-use-online-pass-for-multiplayer-195869.phtml
ای وای نابودم کردی با این خبر : دینقل قول:
از بهترین MultiPlayerهایی بود که بازی کردم و واقعا حیف بود که پولی باشه هرچند یه جورایی تصمیم داشتم اگر پوینت هم میخواد پوینت بدم : دی
کلا خیلی حال دادی دمت گرم
بازی واسه 360 دارها لیک شد :دی!!!
برای 360 و PS3 هر دو همزمان لیک شدن توسط گروه معروف Marvel ...
نسخه 360 ریجن فری هست ...
صفحه قبل هم اطلاعات نسخه ليك شده رو گزاشتم ولي ممكنه ديده نشه:نقل قول:
نسخه 360 ریجن فری هست ...
نقل قول:
Region:Free
Wave 11
بازي قفل امنيتي AP 2.5 رو نداره....
با عرض شرمندگی میدونم اینجا جای این سوال نیست ........میخواستم ببینم از رفقا کسی هست که کرایسیس وارهد و با رزولوشن 2560در1600 بازی کرده باشه...........ممنون