با تشكر از همه ي دوستان به خاطر جواب كاملشون:46:
با تشكر از همه ي دوستان به خاطر جواب كاملشون:46:
ممنون از لطفت:31: . پس در نهایت این دو تا مجموعه با هم برابر میشه؟نقل قول:
چون توی مجموعه B داریم x هایی که به ازای آنها 1 بر x-1 بزرگتر از 0 یعنی : x>1
و توی A داریم 1 بر x-1 بزرگتر از 0 بطوریکه X e{R} -1 یعنی: x>1 بطوریکه X e{R} -1
چون همه x>1 ها عضو مجموعه ی اعداد حقیقیند پس A=x>1
ولی فکر کنم یک جاش دارم اشتباه میکنم......
سلام عکس زیر نموادار f (x هست نمودار fof (x چطوری میشه ؟ شاید سوال آسونی اما من توش هنگم!:9:
عکس دیده نمیشه ...نقل قول:
سلام عکس زیر نموادار f (x هست نمودار fof (x چطوری میشه ؟ شاید سوال آسونی اما من توش هنگم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(عکس رو یه جا دیگه هم آپ کردم ... البته اون قبلی هنوز برا من باز میشه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون تابع چند ضابطه ایه ، فکر کنم باید اعداد نقاط شکستگی رو میداد ...نقل قول:
اما اگه اون نقطه چینه مربع باشه ، اونوقت بدون نقاط هم میشه به نتایجی رسید.
مثلا فرض کن شکل بصورت زیر باشه :
( بجای 1 هر نقطه ی دیگه ای فرض کنی بازم نتایج همینه )
حالا چون میشه فرض کرد تابع چند ضابطه ای هست ، بصورت نمادین تابع رو اینجور مشخص می کنیم :
تعریف تابع مرکب هم مشخصه :
در این حالت اول باید به برد هر ضابطه نگاه کنی ، بعد برد مورد نظر رو در ضابطه ای قرار بدی که اون دامنه رو پوشش بده.
مثلا می خوای تابع g رو ببینی در fof چطور میشه ... برد این قسمت از تابع f ،مقادیر بزرگتر از 1 هست. حالا باید ببینی مقادیر بزرگتر از 1 در x های کدوم ضاببطه پوشش داده شده که در اون قرار بدی تا نتیجه بدست بیاد.
اینکارو باید برای تک تک ضابطه ها انجام بدیم. اگه دقت کنی میبینی که در ضابطه های g , p , q برد و دامنه با هم برابرن. این یعنی اینکه نمودار تابع در این نقاط تغییری نمی کنن و روی خودشون می افتن. ولی برای h فرق می کنه. اون قسمتی از h که مقادیرش بزرگتر از صفره با دامنه خود h یکسانه ، پس روی خود نمودار می افته. ولی اون قسمتی که مقادیر منفی داره ، در ضابطه p قرار میگیره . که باز هم تصویر میشه روی نمودار p .
نقطه صفر هم تکلیفش مشخصه ... رو خودش میافته.
در نهایت شکل تابع fof بصورت زیر در میاد :
اگه توضیح دقیق و کافی نیست ببخشید ... سوالی ، مشکلی بود بفرمائید .
سلام خیلی ممنون از توضیحات خوبتون.
یه سوال دیگه هست توی همین موضوع البته فکر کنم ساده تر . نمودار f(x عکس زیر هستش حالا دوباره fof(X را می خواهد و بعد حدش در نقطه 1- ؟
طبق توضیحات شما این نمودار سمت چپش x<0 هستش و y>1 هست پس در این ضابطه برد تابع هیچ اشتراکی با دامنش نداره پس یعنی قسمت سمت چپ حذف میشه ؟؟ اگه حذف بشه نمیشه چون تابع توی نقطه 1- حدش میشه 1 طبق جواب! و اینجا رو من نمیفهمم. حالا چطور حل میشه؟ فکر کنم استدلال من اشتباه بوده! :9:
کسی میدونه امسال پیش کدوم درس ها نهایی هست؟(هم پیش 1 و هم پیش2)
یا هنوز اعلام نکردن
فعلا : ادبیات - معارف - دیفرانسیل ( زیست شناسی ) - فیزیکنقل قول:
پ.ن: ربطی به موضوع تاپیک نداره !!
حالا تو اینجور سوال ها حتما نباید fof رو تشکیل بدیم ! ... حد f در -1 میشه 2 » حد f در 2 میشه 1 همین !نقل قول:
لازم نیست تو اینجور سوال ها حتما fof رو تشکیل بدیم.... البته بعضی جاها بهتر هست تشکیل بدیم که اینجا نیست !!!
اگه اینطوری جواب میده حتما شکلش هم باید جور در بیاد . شکلش چطوری میشه؟نقل قول: