این رو شما از کجا میگی که دو هسته ای خود دل و ابنتل زدن کواد کور تو پروسس هم که میری 4 هسته نشون میدهنقل قول:
این رو شما از کجا میگی که دو هسته ای خود دل و ابنتل زدن کواد کور تو پروسس هم که میری 4 هسته نشون میدهنقل قول:
بیا دوست عزیز لینک اینتل که زده دو هسته ای هست.نقل قول:
کد:http://www.intel.com/products/processor/corei3/mobile/specifications.htm
ممنون از پاسخ سريعتون. دوست عزيز اگه ميشه مدلهاي بيشتري رو معرفي كنيد تا قدرت انتخاب رو بالاتر ببره.نقل قول:
ممنون
دوستان نظرتون راجع به این لپتاپ چیه ؟
Notebook Ideapad U330 023202
برند Ibm lenovo کیفیتش بیشتره یا Asus ?کد:http://www.sazgar.com/fa/product/notebook/detail.aspx?productid=685#
در پروسس 4 هسته نشون نمیده!!! 4 ترد نشون میده.
بد نیست سری به سایت اینتل بزنی ، اطلاعات کامل نوشته شده ، و همچنین سایت زیر:
این هم مشخصات ذکر شده در سایت اینتل:کد:http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همگی،
من دانشجوی مهندسی برقم،بیشتر واسه کارای معمولی(نت،فیلم،مدیریت فایل و اتوکد و ...) از لپ تاپ استفاده میکنم، ولی گهگداری تو برنامه نویسی و کارای گرافیکی هم دستی دارم.بودجه م بین 700 تا 900 تومنه،اوجش 950، بین این 3 تا مدل موندم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ،Acer Aspire 5738،Dell XPS 1530
قبلا ایسر 5738ZG داشتم،یکم باهاش مشکل داشتم اسکرینشم زیاد جالب نبود.واسه همین تو خرید ایسر شک دارم با اینکه این مدلو خیلیا بهم توصیه میکنن.میگن دووم ایسر هم پایینه و من ممکنه بیشتر از 2سال بخوام لپ تاپو نگه دارم. از اون طرف dell مخصوصا xps خرابیش زیاده و شنیده م احتمال سوختن صفحه ش بعد مدت زیاد استفاده بالاس! hp هم میگن مشکلات حرارتی داره و نسبت به مشخصاتش گرونه و ...
با توجه به کاربردایی که گفتم خوشحال میشم راهنماییم کنین،راستی اهل بازیم نیستم،به سرم بزنه بازی میکنم ولی خیلی برام مهم نیس.
اگه برند دیگه ایم هس که ذکر نکردم بگین، Lenovo G-550 هم هس ولی زیاد دربارش تحقیق نکرده م.
پیشاپیش مرسی!
زیر 850 تومان یک لپ تاپ مناسب برای کار دانشجویی و شغلی (سرعت پردازش نسبتاً بالا) و همچنین تفریحی (اینترنت و تماشای فیلم و گوش دادن به موسیقی) معرفی کنید ( مارک و گارانتی و موجود بودن قطعات در بازار و هارد با ظرفیت مناسب)
Acer 5738 Gنقل قول:
ehsan_iace زیر 850 تومان یک لپ تاپ مناسب برای کار دانشجویی و شغلی (سرعت پردازش نسبتاً بالا) و همچنین تفریحی (اینترنت و تماشای فیلم و گوش دادن به موسیقی) معرفی کنید ( مارک و گارانتی و موجود بودن قطعات در بازار و هارد با ظرفیت مناسب)
T6670@2.2GHz,2MB,800
DDR3 4GB 800MHz+500GB SATA
ATI Radeon HD 4570 512
سازگار ارقام 799.000
---------------------------------
DELL inspiron 1564
CFI 2.13 I3 330M : CPU
3 MB : Cache
4 GB :RAM
320 GB : HDD
15.6 XGA LED :LCD
ATI 4330(512 MB) : VGA
DVD-RW : Drive
2.7 KG : Wieght
رایانه همراه : 840.000
SONY CW14نقل قول:
نوشته شده توسط kachale_mughashang [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.2 T6600 : CPU
2 MB : Cache
4 GB : RAM
320 GB : HDD
14.1 WXGA XBRITE : LCD
Geforce G230M(512MB) : VGA
DVD-RW : Drive
2.5 KG : Wieght
رایانه همراه 990.000
از همه لحاظ عالیه...(14 اینچی ،وزن ، گرافیک و صفحه نمایش )
البته Lenovo G-550 هم از لحاظ کیفیت قطعات خوبه و کانفیگ مناسبی هم داره...
من یه بار دیگه اون 4تا مدلو مینویسم،مث اینکه بد افتاده:
HP Compaq Pavilion DV6-1205
Acer 5738G
Dell XPS 1530
Lenovo G550
وسعم به SONY CW14 نمی رسه،البته دوستی دارم که خیلی ازش راضی نبوده.تو آمازونم چک کردم خیلیا باهاش مشکل داشتن.
از این 4تا کدومو انتخاب کنم به صرفه تره از همه نظر،با در نظر گرفتن مزایا و معایب هر برند؟
من یه بار دیگه اون 4تا مدلو مینویسم،مث اینکه بد افتاده:
HP Compaq Pavilion DV6-1205
Acer 5738G
Dell XPS 1530
Lenovo G550
وسعم به SONY CW14 نمی رسه،البته دوستی دارم که خیلی ازش راضی نبوده.تو آمازونم چک کردم خیلیا باهاش مشکل داشتن.
از این 4تا کدومو انتخاب کنم به صرفه تره از همه نظر،با در نظر گرفتن مزایا و معایب هر برند؟