از جناب Dr.mc عزیز :40: بپرس راهنماییت میکنن.نقل قول:
Printable View
از جناب Dr.mc عزیز :40: بپرس راهنماییت میکنن.نقل قول:
من یک روبیک دیان شانگ خریدم بعد از 1 هفته همه رنگش رفت !:19::19::19::41::27:
ببخشید که دیر جوابتون رو دادمنقل قول:
بله میخوام گوشه های دیگه خراب نشه و فقط جای این دوتا عوض شه.
فکر میکنم همون الگوریتم جوابگوی کار شما هست .نقل قول:
بعضی هاشون متاسفانه همین طورین . چینی هستن دیگه . من یه دونه دارم اما رنگ و روش بعد چند ماه خیلی نرفته ؟ روغن کاری ممکنه رنگ رو خراب کنه . من اونو اصلا روغن کاری نکردم . شما روغن کاری کردی ؟نقل قول:
من یک روبیک دیان شانگ خریدم بعد از 1 هفته همه رنگش رفت ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا !!!!!!!!!!!
فقط تقریبا همیشه دستم بود و خیلی ازش استفاده می کردم !:40:
ممنون از پیگیرتوننقل قول:
ولی نه دوست عزیز این الگوریتم بعضی گوشه های پایین رو خراب می کنه . من با فرض اینکه دو لایه زیری و کف درست شده اند این سوال رو پرسیده ام.
---------- Post added at 09:24 AM ---------- Previous post was at 09:21 AM ----------
من از اهواز یه دونه خریدم که رنگاش کاغذی نبودکه بعد از 1 هفته همه رنگاش بره یا پلاستیکاش بکنه و لاک رنگی هست و رنگش هم نمی ره ولی اولاش یه کمی سفته!!نقل قول:
دوست عزیز روبیک شما dian sheng R هست یا dian sheng TM ؟؟؟نقل قول:
از اون پک های کوچیکه ؟
چند خریدی ؟
من یه دیان داشتم بعد از 3-4 ماه هنوز رنگش کوچکترین آسیبی ندیده !
مدام ازش استفاده کردم
تازه روزی 2 ساعت زیر آب هم میره :31:
بچه ها سیلکن و فراموش نکنید
خیلی مفیده و برای روبیک واقعا لازمه
یه کم صبر کن شاید یه الگوریتم واست پیدا کردم.نقل قول:
ممنون از پیگیرتون
ولی نه دوست عزیز این الگوریتم بعضی گوشه های پایین رو خراب می کنه . من با فرض اینکه دو لایه زیری و کف درست شده اند این سوال رو پرسیده ام.
من يه مكعب dian sheng TM دارم كه تازه خريدم ولی فعلا اثری از پاك شدن رنگش مشاهده نشده.نقل قول:
فكر كنم مكعب شما dian sheng R بوده.
سلام
اگه بخوام از خارج روبیک بگیرم چه مارک هایی بهتره؟
تو استانبول جایی هست که روبیک داشته باشه؟