نقل قول:
سلام به همگی دوستان عید همتون مبارک من به یه مشکل جدید برخودم خیلی بده !
سیستم گوشی هیچیش کار نمیکنه انگار همه چیز میزنه حالت تریال ! توی قسمت سیتینگم توی توی سربرگ اول که قبلا فقط ریستور ارجینال سیتینگ بود الان یه گزینه دیگه اومده Enter for unlocking sim card کسی میتونه کمک کنه :( :41:
خوب وقتی رفتی روش چی اومد ؟؟؟ببین اگه سیم کارتت ایرانسله یه شماره ای رو که روی سیم کارتت هست رو اونجا وارد کن ببین درست نمی شه ؟؟؟؟
ببینم Back up از گوشیت نداری ؟؟؟ من چند تا Back up دارم اگه دیدی خیلی وضعیت وخیمه بگو اونارو بهت بدم تا ستینگو برگردونی.
---------- Post added at 09:12 PM ---------- Previous post was at 09:10 PM ----------
نقل قول:
سلام. n900 فقط در حالت landscape کار میکنه؟ یعنی افقی نمیشه باش کار کرد؟
شاد باشید و سبز
سلام
دوست عزیز این گوشی تنها حالت افقی برای کار کردن داره و حالت عمودی تنها در حال تماس هستش.
---------- Post added at 09:15 PM ---------- Previous post was at 09:12 PM ----------
سلام بچه ها
چند برنامه واسه گوشی :
1- برای برنامه VOICE RECORDER می تونید نرم افزار Recorder رو از Multimedia دانلود کنید.
2-برای استفاده از هندسفری پلیر دار می تونید نرم افزار Shake2control رو از Multimedia دانلود کنید (خودم هنوز نصبش نکردم ولی توضیحاتشو خوندم)
3-اینم یه برنامه که باهاش می تونید دوربین جلو رو تبدیل به یه آینه کنید (((کیفیت رو ببینید بعد حتما نظرتونو راجب دوربین جلو بهم بگید.باشه ؟؟؟؟)))این برنامه اسمش Mirror که من اونو از توی All دانلود کردم.
4-نرم افزار Pidgin Internet که باهاش می تونید وارد اکنت یاهوتون بشید و مثل خوده یاهو بچتید در ضمن می تونید وارد چت روم هم بشید.
5-بازی Carzy parking که قبلا بچه ها هم گفته بودن از بازی های خوبه که کیفیت خوبی داره و می تونه سر گرم کننده باشه.
6-نرم افزار KMPLAYER رو هم که دیگه همتون می شناسین ولی اینو هم بگم که می تونید به جای نصب این برنامه یعنی KMPLAYER می شه برنامه Extra Decoders Support رو نصب کنید و همه ی فرمت هارو از همون Mediaplayer گوشی اجرا کنید.
7-دوست عزیزمون نینجا هم یه برنامه به اسم Custom opera Name Widget رو معرفی کردن که می تونید باهاش لوگوی IR-MCI یا Irancell رو بردارید و هر اسمی که خواستید و با هر رنگی هم که خواستید به جاش بگذارید.
اگه سوالی داشتید در خدمت هستم:11: