اسم آیتم Makeover Scroll هستش .
Price: 2 Gold :دی (من از کوئست گرفتم) بعد میری پیش craftman master شکلتو عوض میکنی .
Printable View
اسم آیتم Makeover Scroll هستش .
Price: 2 Gold :دی (من از کوئست گرفتم) بعد میری پیش craftman master شکلتو عوض میکنی .
عجب شانس بدی دارم ! از دیشبه نمیتونم برم تو بازی ! معلوم نیست دارن دوباره آپدیت میکنن یا ...
بعد چرا کوئست اینقدر کم میده ! اعصابم خورد شد . تو این سبک بازی ها اینقدر کوئست طراحی میکنن که طرف میتونه با نصف کوئست های مخصوص اون لول بره بالا ! ولی الان که به لول 40 هم نرسیدیم با کوئست هایی که میده به زور 50 درصد لول پر میشه . من که کارم شده دراگون کوئست . هر بار هم 2-3 ساعت طول میکشه خیلی مزخرفه . همش هم بخاطر این سیستم مزخرفیه که میمیری exp کم میشه ! همینطوریش کوئست نمیده بعد یدونه هم که میده اگه بمیری ..... میشه .
یه کوئست هم دارم تو یه دانگئونه 10 بار تو گیلد گفتم یکی بیاد کمک همش میگن واسا 39 شی با farren BH با هم انجام بده !
هر چی هم میگم بابا من به جز این کوئست فقط میتونم دراگون برم میگن مشکل خودته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اون کوئست رو که راست میگن چون اون دانگئون خیلی سخته و ارزش نداره دوبار بخوای بری.ما با 5 تا لول 60 و 70 رفتیم.
crazy stone رو هر روز انجام بدی خیلی خوبه.هر دفعه تجربه بیشتری میده.
علی supply stash لول 40 یه بال خفاش میده.پسر خیلی حال میده سرعت 2.5 عجب چیز ردیفیه.
فقط حیف که مهلتش یه هفته هستش و بعد از یه هفته از بین میره.خیلی نامردیه من دیگه به اون بال عادت کردم دیگه با سرعت 0.5 نمیتونم پرواز کنم.:41::13:
فعلا که دهنم سرویس شده با این کوئست دراگون ! آخه با عقل جور در نمیاد اینقدر کوئست کم باشه .
اگه کوئست باشه میشه روزی 2لول آپ کرد ولی نیستش که !
این آیتم ها oracel I , II , II رو اینا از کجا میگیرن ! یکی 120 تا گذاشته بود واسه فروش دونه ای 90.000 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس shaiya رو بازی نکردی که به کوئستای این میگی کم.shaiya در واقع اصلا کوئست نداره و فقط باید بری موب بکشی و لول آپ کنی.من چون اونو بازی کردم این کوئستاش برام زیادم هست.البته قبول دارم که باید کوئستش بیشتر باشه.نقل قول:
فعلا که دهنم سرویس شده با این کوئست دراگون ! آخه با عقل جور در نمیاد اینقدر کوئست کم باشه .
اگه کوئست باشه میشه روزی 2لول آپ کرد ولی نیستش که !
ولی اگه باشی میتونیم دوتایی بریم موبهای 6-5 لول بالاتر از خودمون بکشیم تجربه خوبی بگیریم.
من هستم ولی وقت آزادم شبه . یعنی از ساعت 6 که بیکار میشم تا به کارام برسم و وقت بازی شه میشه ساعت 12 به بعد :دی
پس تو کی میخوابی؟:18:نقل قول:
اصلا وقت خواب داری؟:18:
دو سه ساعت خواب کافیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به کوری چشم برنامه نویسان این بازی (شوخی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) لول 40 و 80 درصد هستم ! یه کوئست دیگه بزنم میشم 41 ولی چشام دیگه باز نمیشه ! یه شبه از 38 به 41 رسیدم تا بازی کم بیاره :27:
یادم رفت بگم ! عجب سرعتی داره این بال خفاش !! aaaaaa
انگار به خودت نیتروژن وصل کردی ! نمیشه کنترلش کرد اینقدر لاکپشتی راه رفتیم اینو نمیتونیم کنترل کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدا 41 شدی !!!!!!!!!!! :18::18::18:
چطوری آخه؟
چی کار کردی؟
BH هم رفتی؟