اون دیگه سلیقه ای هست اگه به من باشه iphone میگیرم و این جیلبرک 10 ثانیه بیشتر طول نمیکشه زحمتی نیست
Printable View
اون دیگه سلیقه ای هست اگه به من باشه iphone میگیرم و این جیلبرک 10 ثانیه بیشتر طول نمیکشه زحمتی نیست
اگه ایفون نگرفتی پیشنهاد من nexus one هست...نقل قول:
حالا از وضعیتش تو بازار ایران خبر ندارم که هست نیست یا چه قیمته ولی ارزش صبر کردنو داره.
هم از لحاض اینترفیس و جذابیت مثل ایفونه هم سخت افزار قوی داری...
تنها ضعفش نسبت به ایفون نرم افزاره که تقریبا ۱/۵ مک برا اندرویید نرم افزار هست...
بله....نقل قول:
وقتی تو خونه ای مشکلی نیست و ۱۰ ثانیه ای حله...
ولی وقتی بیرون باشی و داری استفاده میکنی از گوشی اگه خاموش بشه چی؟؟؟
...
من الان با ایپاد تری جی همین مشکلو دارم.بعضی وقتا واقعا میره رو اعصاب ادم.مخوصا موقع نصب بعضی برنامه ها که نیاز به rebخot دارن.
کمممممممممممک
من یک اشتباهی کردم ، Blackra1n رو از توی گوشی uninstall کردم (هنوز Cydia رو توی گوشی نصب نکردم) حالا هر کاری میکنم ، آیکونش توی گوشی نمیاد
راس میگی منم 2g دارم اولاش همش بازی میریختم الان فقط آهنگ باش گوش میدم و از دیکشنری استفاده میکنم یه 4 ماهی هم که حسش نبود جیل کنمش . کسی رمز ورود به سایت aplousرو داره؟؟؟؟
رمز چیستان سایت cavern هستش
یه دور دیگه جیل کن....نقل قول:
نیومد ریستور کن...
سلامی دوباره
دوتا سوال :
1.چطوری میشه با آیفون یک اس ام اس به یک شماره سه رقمی زد ؟ وقتی مثلا میخوام به 138 اس ام اس بزنم ، شماره رو خودش اینطوری میکنه : (38)1 !!
2.چطوری میتونم یک اس ام اس بدون متن بفرستم ؟ آخه هرکاری میکنم دکمه send فعال نمیشه ....
نقل قول:
ولش كن. اون مدلشه. خيال كرده كد اول شمارس....
يه با return رو كيبردو بزن. حالا ميتوني صفحه خالي بفرستي....
اقایون کمک من دارم میمیرمنقل قول:
من نزدیک 1 ماه 3gs 32 دارم ولی هنوز اهنگ نریختم توش itunes اذیت میکنه :19: