دوستان برای آزاد کردن یه لباس گفته باید محل us army ها رو تو 24 ساعت پیدا و نابود کنم کجا میتونم پیداشون کنم؟؟
Printable View
دوستان برای آزاد کردن یه لباس گفته باید محل us army ها رو تو 24 ساعت پیدا و نابود کنم کجا میتونم پیداشون کنم؟؟
فکر کنم منظورت اونی هست که گفته بود همه ی gang hideout های آمریکا رو از بین ببرید. اینم لیستشون :
Gaptooth Breach
Tumbleweed
Fort Mercer
Twin Rocks
Pike's Basin
اینا رو باید در عرض 24 ساعت بری. نباید هم بمیری.
امروز همه سوالامو شما جواب دادید ممنوننقل قول:
ولی اینارو کجا پیدا کنم چه شکلین منظورتون راهزنا هستن؟؟
اینا هایداوت هستن دیگه. اون منطقه هایی که واسه ی گانگستر ها هستن ، باید همشونو بکشی.آخر سری هم رئسی رو بکشی ، بعدش می نویسه clear . اینا از اونا هستن. اگه بازم مشکل بود پیدا کردنشون ( باید توی آمریکا بگردی) بگو برات مپشونو پیدا کنم.
ممنون داداش رد کردم لباسشم ازاد کردم کسی دیگه باهات کاری نداره حالا هی ادم بکش:31:نقل قول:
بچه ها این نقشه گنجی که تو Red Dead Nndead Nightmare پیدا میکنم!3 تا علامت 1 و 2 و 3 داره که نمیتونم پیداشون کنم!اینا دقیقا ً کجان؟باید چیکار کنم؟زمینو بکنم؟میشه با عکس راهنماییم کنید کجان؟نقشه گنجه هیچ شباهتی به نقشه بازی نداره!البته یکیش نزدیک مزرعه مک فارلمه!منتهی در امتداد خط راه آهن یهو میره پشت کوه و !!!!!!!!!!!!!!!!بقیشم که معلوم نیست کجاست!یه عکس جمجمه هم زیر نقشه هست که نمیدونم چیه!
نگاه کن نقشه های گنج ربطه به نقشه ندارن... یک منظره رو از بازی نشون میدن ، درست مثل واقعیت... حالا شما باید حواستون جمع باشه و این جاها رو پیدا کنید... اصل کیف و حالش به همینه...
ولیاگه می خوای مکان همه ی نقشه هارو بگم براتون ( RDRUN یا RDR ؟ )
یامی خواین با راهنمایی بگم؟
یا متحول شدین و خودتون می خواین پیداشون کنید؟
* به عنوان مثال اولین گنج بازی یک یک سنگ و یکچوبه ی داره هستش ، شما یکم بگردین اینو بالا نقشه زیر بلک واتر پیدا می کنید *
سلام.نقل قول:
RDR UN منظورم بود.6 تا گنج پنهان داره!من فعلا ً یه نقشه دارم!بالای مزرعه مک فارلم!اگه اشتباه نکنم!از کنار اون آسیاب بادی در مسیر خط راه اهن رفته تا بعد کوه نوشته I !!!!بعدش یه کوه اینور کشیده و مسیر داده و نوشته II و بعد تو یه مسیر بسته که تهش گرده نوشته!III خب این یعنی 3 تا گنج اینجاست؟یا این نقشه تازه مال یکیشونه؟
یه سوال دیگه :
محتوای مخفی: دوستانی که بازی رو تموم نکردن نخونن لطفاً تا مزه بازی از بین نره براشون!!
بعد از این که داستان تموم میشه آره... باید بازی رو 100 درصد بکنی... علاوه بر اسب ها چلنج ها هم هست ... pause بزن و برو توی journal تا بتونی اونا رو ببینی... باید اونا رو تموم کنی تا بازی 100 بشه...
این علامت ها توی نقشه هم که I و II و III هست همون مراحل پیدا کردن گنجه دیگه... یعنی مثلا اون جایی که نوشته یک همون جای اصلی هستش ، بعدش توی دو و سه دقیق تر می گه گنج کجاست. 3 تا گنج نیست...
بازم سلام.بابت راهنمایی در مورد گنجها ممنون.2 تاش مونده بقیه رو یافتیدم:11:
فقط حالا یه سوال دیگه دارم.من هر 4 تا اسب آخر الزمان رو گرفتم!ولی هربار که سوار یکیشون میشم بقیه میرن؟چطور میتونم بقیه رو هر وقت که بخوام سوار شم؟الان بعد از لود کردن آخرین سیوم!بجای اینکه اسب نماد قحطی بیاد سوارش بشم!یه اسب معمولی اومد!!!!!!!!!!(خوشگله ولی جون نداره1دو قدم میره نفسش بند میاد!!) قبل از سیو کردن بازی سوار قحطی بودم!!همش مگس دور و برم ویز ویز میکرد:31: