من گفته بودم بازم ميگم، يه شير مرد، زن، بچه پيدا نميشه بره اين بازي رو خيلي قشنگ بخره(از سايت ميهن دانلود) و پستچي هم بازي رو خرامان خرامان براش بياره و بعد اين شير گرامي مبادرت به نصبش كنه تا ببينه سالمه يا نه؟؟؟:31:
Printable View
من گفته بودم بازم ميگم، يه شير مرد، زن، بچه پيدا نميشه بره اين بازي رو خيلي قشنگ بخره(از سايت ميهن دانلود) و پستچي هم بازي رو خرامان خرامان براش بياره و بعد اين شير گرامي مبادرت به نصبش كنه تا ببينه سالمه يا نه؟؟؟:31:
یک خبر داغ :
سایت gamespot.com تاریخ عرضه نسخه PC در اروپا رو 26 فوریه 2010 اعلام کرد.
کد:http://uk.gamespot.com/pc/action/assassinscreed2/review.html
شما بشو اون شیر مرد ! :46:نقل قول:
شیر مرد مردستان نبببببببببببببود
سلام. ببخشید من هم به سایت میهن دانلود سر زدم. دارن برای PC میفروشن. موضوع چیه ؟؟؟???
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بهتره من جوانمرد بمونم و این افتخار رو به کس دیگه بدم:20:
من یه باز همچین غلطی کردم و بتمن رو خریدم اونم از مغازه و بازی هنوز ریلیز نشده بود یه همچین چیزی یعنی نسخه کاملش نبود بازی رو ببعد از مشاهده 7/8 باگ انداختم جایی که باید مینداختم(سطل اشغال) .
اگه بی تجربه بودم شاید اینو سفارش میدادم ولی این غلط رو تکرار نمیکنم..:41:
نه ممد. اشتباه نکن. تو شیرمردترین هستی. اون بتمن بدجنس رو همه مشکل داشتن. spiderman هم دنبالشه بابت چک بی محل.
تو میتونی( لااقل یکی رو پیدا کن که بتونه):5:
آخرش کار خودمه:19:
شاید چند وقت پیش که قرار بود بازی برای پی سی هم بیاد اینا برداشتن این مطلب رو گذاشتن ولی وقتی تاخیر خورده یادشون رفته مطلب رو از سایت بردارن.
چون همون موقع ها یه مغازه داره تو اینجا هم میگفت تا 1 هفته دیگه بازی اومده و اینا ولی الان دیگه از این حرفا نمیزنه.
نه دوست عزیز من هر روز به سایت سر می زنم همین دیشت تبلیغ این بازی رو زدن قبل این مال کال اف دیوتی بود دیشت عوض کردن