امنیا اچ دی قبل از اینکه بیاد بازار و تو اون قسمت رنکینگ gsmarena قرار بگیره نتیجه رای گیریش شده بود 8.8 و 8.8 و 8.9 البته دقیق یادم نیست تا اومد بازار و تو رنکینگ قرار گرفت یه دفه شد 8.5
گوشیهای سونی اریکسون همیشه تو رنکینگ اول هستن
نتیجه : بکس سونی اریکسون تعدادشون خیلی زیاده که به نظر من خیلیاشون ایرانین و وقتی کم میارن میان حرف الکی میزنن (منظورم تو gsmaren ست)
پس اصلاً نمیشه با یوزر ریویو ها اعتماد کرد انقدر رو یوزر ریویو تاکید نکند
الان طرفدارای نوکیا و سونی اریکسون مشکل باتریو گرفتن دست ول نمیکنن یعنی حرف کسایی که دارنو قبول نمیکنن و میرن حرف کسی که فقط از سامسونگ بد میگه رو قبول میکنن چون دنبال یه ضعف از سامسونگ هستن تا یه چیزی میشه میگن باتری....
آخه خودتون بگید چطور ممکنه دوتا گوشی که سیستم عاملشون یکیه سخت افزارشونم یکیه بعد یکیشون ال سی دیش خیلی کم مصرفه و باتریش 1.5 برابر قویتره کمتر شارژ نگه داره (جواب : تعصب )
حالا مثلاً فکر میکنید ninja جان بره این گوشیرو بخره میاد مثل ان97 ازش تعریف میکنه ؟!
ان97 هر چقدر هم که مشکل داشته باشه نینجا جان فقط نکات مثبتشو میگه در مورد امنیا اچ دی برعکس
فکر میکنم همین نینجا جان بودن که تو موبایلستان یه پست داده بودن که چه میدونم ال سی دی i8510 از ان 95 8گیگ ضعیفتره و دوربینش که تاکیید اصلی روشه از ان 95 ضعیفتره و کلی چیز دیگه که واقعا نا امید کننده بود. ولی الان مشخص میشه که اینا همش از روی تعصب بوده
مثلاً الان همه میگن که تاچ ان97 ضعیفه و نینجا جان میگن که نه راضی کنندس حالا در مورد امنیا اچ دی میاد میگه باید در برابر ایپاد زانو بزنه حالا صبر کنید ببینید
البته اینو ممکنه نگه آخه تو یه ریویو نوشته بود که تاچش بیش از حد حساسه و اینو یه عیب دونسته بود
ولی واقعاً قبول کنید سامسونگ از سونی اریکسونو نوکیا عیبای کمتری داره
در ضمن امید وارم نینجا جان فکر نکنه که من منظور خاصی دارم فقط میخاستم بگم وقتی کسی از یه برند خوشش نمیاد این اتفاقات میوفته