نه تقریبا همه جاشه،قبلنا بین هر گرفتگی و صدا زمان بیشتری بود اما حالا پشت سر همهنقل قول:
Printable View
نه تقریبا همه جاشه،قبلنا بین هر گرفتگی و صدا زمان بیشتری بود اما حالا پشت سر همهنقل قول:
نقل قول:
من تا 19- 20 سالگیم خیلی اب میخوردم - یعنی غذای من اب بود - چون خیلی ورزش میکردم همش اب میخوردم اصلا عاشق اب بودم - یکی از مسائل همین اب میتونه باشه ... اینو واقعا قبول دارم ...
برای من جلو صدا هارو میگیره عضلات دوره ناف و میدم تو ..:-D اکثرا هم جواب میده همیشه که این کارو نمیکنم در مواقع ضروری فقط , با حرفای خانم رها هم موافقم, البته بعید میدونم بچه ها از ته قلبشون بگن در مورد سرطان و.... بیشتر از روی ناراحتی زیاد هست.... و دیگه اینکه منم فکر میکردم آقایون بیشتر باشه ولی هیچ فرقی نداره نه علایم نه اثراتش .....نقل قول:
Sent from my X10i using Tapatalk 2
شما مگه نميگي صدا و همه چيز سمت چپ رودته؟ پس انقباض اطراف ناف چه مشكلي رو حل ميكنه. من دقيقا يه قسمتي بين سمت چپ شكم و پهلو هستنقل قول:
من که انجام دادم هر دوتارو و میدونم که به بدترین شکل ممکن:-D کندیدا دارم .... قبل این سرما خوردگی بد موقع داشتم سرکه سیب میخوردم فکر میکنم کمی اثر داشت , ولی الان چون دارم انتی بیوتیک مصرف میکنم همه چی به هم ریخته دوباره ادامه میدم... و کار دیگه اینکه کندیدا از قند مخصوصا تغذیه میکنه و همین طور کافیین رو تعدادش اثر داره من که نمیدونستم در مورد کندیدا , ولی به تجربه فهمیده بودم چایی اوضاع رو.بدتر میکنه .. تو چایی چی هست ؟ کافیین. :-)نقل قول:
درسته از هر نوع قندی تغذیه میکنه، کافئین هم خیلی بده، تو رژیمش نوشته باید کل میوه ها به غیر از لیمو ترش رو حداقل دو هفته تعطیل کنید. من که دارم میکنم تا ببینیم چی میشه. البته خبر خوب اینه که بعد از کاهش تعداد آقایون کندیدا، کلی از علائم با هم رفع میشن.نقل قول:
من اصلا يه قسمتي هست توي پهلوم كه اصلا انگار نقطه اصليه مشكله. يعني يه قسمت از پهلو رو كه فشار ميدم روده رو زير دستم حس ميكنم بعد همون نقطه انگار يه گيري هست كه بعد وقتي فشار ميدم صدا ميده يا مثلا اگه خودش در حال صدا هست با اون فشار نوع صدا عوض ميشه
...............
چرا سمت چپ هست علایم من و شما دقیقا یکی هست آب و غیره ... راستش برا خودمم سوال هست ولی باور کنید اثر داره تقریبا رو جلو صدارو گرفتن 80% چند باری تو خونه امتحان کنید.نقل قول:
براي من يه پيام اومده بود كه قوانين رو نقض كردي
مطلب غير مرتبط گفتي
دقيقا همينه كه ميگيم مشكلمون مضحكه
الان حرفي كه از نظر ما جديه از نظر بقيه شوخي و سرگرميه! و حذف ميشه
نقل قول:
7-8 تا پست من حذف شد - نه ظاهرا د ر طور روز چندتا پست بیشتر نمیشه گذاشت واسه همین احتمالا...
ما زیادی پست گذاشتیم ...
سلام ،نقل قول:
نه به دلیل نوع مشکل و بیماری و ... پستی حذف شده و نه بدلیل تعداد پستها
پستها مفید و دارای بار معنایی باشند به هیچ وجه حذف نمیشن هر چند زیاد که باشند
همونطور که خیلی واضح در دلیل حذف پست ذکر شده، علت گفت و گوی محاوره ای و چت گونه هست
پستی که فقط شامل دو کلمه است :حذف میشهنقل قول:
شب بخیر
پست نامربوط به بیماریها و ناراحتیها مثل پرسش از اینکه چی درس خوندی حذف میشه
نه در این تاپیک و نه هیچ جای انجمن گفتگوی خارج از موضوع یا به اصطلاح آف تاپیک نداریم
این تاپیک گفتگوی آزاد نیست ! عزیزان رعایت کنید.