8 تا مپ از 13 تا که زدم رو قبول کرد. برای این مد.
8 تا مپ از 13 تا که زدم رو قبول کرد. برای این مد.
آقا دستت درد نکنه خسته نباشی .... الان به این میگن سرور بتلفیلد 2 ایرانی درست و حسابی...فعلا همین مپ ها کافیه بعدا اگه جمعیتمون بالا رفت 32 نفره اش میکنید اگر هم کسی از کد تقلب استفاده کرد پانک باستر رو فعال میکنید اگر امداد غیبی هم رسید و تعدادمون 64 نفر شد قانون تنبیه برای کشتن در Safe zone رو فعال میکنید .... کی گفته پیشگیری بهتر از درمانه؟ هرکی گفته هیچی از راه اندازی سرور حالیش نمیشده :31:
آقا الان شما چند نفرید معمولا؟
من که هر وقت ميام هىچ کسى نيست
بهتره يه ساعتى مشخص کنيم که همه بيان
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
امشب ساعت ده بیایید ببینیم چند نفر میشیم...
باز سرور پرید.
آقایون منو بیخیال. حتی پچا رو نتونستم دانلود کنم...شرمنده دوستان...
کلا 2.5 گیگ پچ رو چطور نتونستی دانلود کنی؟نقل قول:
من تو یک ماه با سرویس محدود 512 حدود 25 گیگ دانلود کردم ... شبها سیستم رو ساعت 12 روشن میکردم IDman هم تنظیم شده روی تایمر ساعت 2 اتوماتیک شروع میکرد به دانلود و ساعت 7 صبح هم اتوماتیک دانلود رو قطع و سیستم هم خاموش میکرد
اصلا پول میدادی به یه کافی نت خوب با سرعت بالا تو یه نصفه روز برات دانلودش میکرد برای هر گیگ دانلود یکی دو هزار تومن میگیرند
فعلا هم که سروری در کار نیست ولی اگر بود کلا یه 6 نفری میشدیم
برای انلاین دقیقا باید چیکار کنم ؟
خود بازی رو دارم و پچ های 1.41 و 1.5 رو هم دانلود کردم . بعد از نصب بازی پچ ها رو به ترتیب نصب کنم و بعدش باید کرک کنم ؟
پچ 1.5 بازی رو کرک هم میکنه و بدون ارور سی دی بازی بالا میاد بعد یه پروفایل آنلاین میسازید (ایمیل معتبر نیاز ست) و بعد از منوی مولتی پلیر وارد بعضی سرور ها که سی دی کی ارجینال نمیخواهند میتونید بشین مثل سرور والت(vault)نقل قول:
البته نرم افزار پانک باستر هم باید نصب کنید و بازی رو باهاش آپدیت کنید که خیلی کم حجمه و چند دقیقه ای تموم میشه
دیشب من با یکی با نام matrixxx بازی میکردیم که اون پینگش بالا بود (190) و همین باعث میشد مدام کشته بشه... راند اول که تمام شد سرور آفلاین شد...قضیه مشکوکه