سلام
من گرشاسپ رو تو ویندوز قبلی نصب کردم ، حالا تو یه ویندوز دیگه چطوری سیوهای ویندوز قبلی رو استفاده کنم؟؟؟
ممنون....
Printable View
سلام
من گرشاسپ رو تو ویندوز قبلی نصب کردم ، حالا تو یه ویندوز دیگه چطوری سیوهای ویندوز قبلی رو استفاده کنم؟؟؟
ممنون....
سیستم پرش خیلی مزخرفه...مخصوصا جاهایی که باید بپر بپر کنی
ولی صدا گذاری و آهنگها خیلی عالیه...خوشم اومد
کسی راه حلی نداره؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام
ممنون....
سلامنقل قول:
فکر کنم باید پوشه Profiles که درون پوشه بازی هست را کپی کنید .
اقا من نفهمیدم از کجا این تنظیمات دسته رو ردیف کنم ؟!!!
هرجا میگردم نیست ! منظورم همین تنظیمات کیبورد هست
برو جایی که بازیو ریختی بعد برو تو فولدر distro و بعدش هم یه آیکون هست به نام پدر:31:ببخشید اشتباه شد به نام garshaspconfig.بعد تنظیماتش تابلو هست دیگه کجاست.من خودم با جوی پد دارم بازی میکنم حالش بیشترهنقل قول:
البته من امولاتور دسته ی 360 رو ریختم تو فولدر گرشاسپ .میتونی امولاتورو از تاپیک مافیا 2 صفحه اول پیدا کنی.
من با امولاتور دسته ی 360 تا بحال این بازیهارو بازی کردم:medal of honor-garshasp-cod:black ops-gta EFLC-lost planet2-dirt 2
گند بزنن رفتم مغازه گفت هنوز نیومده!!!
حالا تا وقتی MOH رو تموم کنم فرصت هست:27:
سلام
دوستان در همین مرحله اول که از دی.ار میپریم پایین. من تا انتها میرم جایی که میرسم به این که همش دی.ار هست.باید چکار کنم؟
میپرم میمیره. نمیپرم میمیره
:دی
احتمالا به آخرش نمیرسی می میری :دی سیستمت خرابه عوضش کن :دینقل قول:
سلامنقل قول:
معلومه اگر بپرید میمیره شما باید روی دیوار اینور اونور بروید و باید سریع هم عمل کنید چون وقتی به وسط راه می رسید نشون میده که دیوار از بالا میریزه اگه سریع نباشید میریزه رو سر گرشاسپ . اگر هم دستش از دیوار ول شد باید E را بزنید تا دوباره دیوار را بگیره.