دست شما درد نكنه ولي آيانرم افزاري كه تبديل pdfبه wordكه فارسي را پشتيباني كند وجود دارد اگر وجود دارد ميشه بگيد
Printable View
دست شما درد نكنه ولي آيانرم افزاري كه تبديل pdfبه wordكه فارسي را پشتيباني كند وجود دارد اگر وجود دارد ميشه بگيد
نرم افزار هست ولی بصورت نامنظم و درهم ریخته تبدیل میکنه که اصلا کاربردی نیست و تا به امروز نرم افزاری که درست و صحیح این عمل رو انجام بده هنوز نیومده :5:نقل قول:
دوستان بنده یه نرم افزار می خوام که پسورد روی pdf رو برداره
Advanced PDF Password Recoveryنقل قول:
PDF Password Remover
رایج ترین ها هستند. حجمشون هم زیر 3 مگه.
سلام .
من نرم افزار Pdf 2 word رو میخوام ولی من یه نرم افزارو دارم که Pdf های فارسی رو بخوبی به doc. تبدیل نمیکنه . لطفاً یه نرم
افزاری رو بدید که بشه Pdf هایی که دارای متن فارسی هستن هم به Doc. تبدیل کنه . ممنون
جواب شما :نقل قول:
نقل قول:
براي Office 2003 نياز به يك افزونه يا پلاگين يا تولبار دارم تا بتوانم فايل هاي word را با فرمت PDF ذخيره كنم.
كسي مي تونه كمكم كند؟
سلام
یه نرم افزار است به نام Word to PDF Converter 1.0 خیلی راحت و با حجم کم بعد از نصب یه نوار در صفحه Word ایجاد می شود که با کلیک بر روی گزینه Save as pdf فایل شما به Pdf تبدیل می شود به همین راحتی این عبارت را در google تایپ کنید پیداش می کنید ببخشید که آدرس دقیق آن را نگذاشتم امیدوارم که تونسته باشم کمکی کرده باشم خدا نگهدار
نقل قول:دوست عزیزمون درست فرمودند ونرم افزار Word to PDF Converter اینکا رو انجام میده ولی اگه کرکش رو نداشته باشید فقط صفحه اول رو براتون تبدیل میکنه من اواخر امشب براتون نرم افزار رو بصورت کامل همراه با کرک آپلود میکنم چون تو اینترنت خیلی سخت گیر میادنقل قول:
نرم افزار دیگه ای هم هست Convert Word to PDF که کارش اینطوریه
Open the document in Microsoft Word and press File->Print... in application main menu
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Select Universal Document Converter from the printers list and press Properties button
Select the Document to PDF, Color, Multipage profile in the Universal Document Converter Properties window and press OK
Press OK in Microsoft Word Print dialog to start converting. When the PDF file is ready, it will be saved to the
C:\UDC Output Files folder by default
Converted document will then be opened in Adobe Acrobat or another viewer associated with PDF files on your computer
سلام به اساتید
من نرم افزاری میخوام که pdf رو به power piont تبدیل کنه