بچه ها شرمنده یه چند ساعتی نبودم..دنبال همین موضوع های اپدیت جدید و مشکلاتش بودم...اینطور که تا الان مشخص و تست شده فقط بازی fable 3 به دلیل چک کردن یک فایل جدید در دیسک بازی(که بحثشو راه نمیندازم چون خیلی تخصصیه) توسط اپدیت جدید برا ما کوپی خور ها قابل اجرا نیست((البته اینو باید بگم که این بازی در داشبورد فعلی قابل اجراست و حتا در بعضی از اپدیت های جدید نسخه بتا نیز قابل اجراست ولی اینو بدونید که هرکی این بازی رو چه در داشبورد قبلی و چه در نسخه بتا جدید بازی کرده است پس از اپدیت نسخه جدید به احتمال 100 درصد فلگ و در اینده بن خواهد شد....))البته خبر خوب این است که cod:bo چه در اپدیت جدید و چه در داشبورد فعلی قابل اجراست ولی کسانی این بازی را قبل از ریلیز جهانی(9 نوامبر) در لایو بازی کنند به طور 99 درصد فلگ و در اینده بن میشوند...... البته این موضوع فعلا برای این 2 بازی مشخص شده و تا عرضه بازی های جدید مهم از جمله brotherhood هیچ چیز مشخص نیست....درباره سوال اقا امیر که پرسیده بود میشه اکانت کنسول بن شده را انتقال داد بهش باید بگم که بله اکانت رو با همه ی محتویاتش میتوان به کنسول دیگری نیز انتقال داد...جناب C4E همان فردی است که تمام این کوپی خور کردن ها و عرضه فیرمویر ها توسط او انجام شده و گفته است که خوشبختانه امسال یعنی 2010 هیچ فیرمویر جدیدی عرضه نمیشود((البته نمیشه با اطمینان گفت))و در اخر بگم که امیر جان gamertag لایو من Behrad22 است و اون بهرادی که شما باهاش mw2 میزدی بهراد PF بوده که دوست و رفیق خودم هست...................
باز هم اگر مشکلی پیش امد در اینجا بیان کنید و هر خبر جدیدی نیز اگه شد بهتون همین جا اطلاع میدهم.........
یا حق......:10:
[باز هم میگم فعلا اپدیت را انجام ندهید...............!!!!!!!:41: