نه فکر نمی کنم بشه :13:نقل قول:
باید کلاسارو بره
نه فکر نمی کنم بشه :13:نقل قول:
باید کلاسارو بره
نقل قول:
باید 2 سال از زمان گواهی نامه ب1 بگزره تا بتونی ب2 بگیری
قبلا چون گواهی نامه ب2 نبود و راهنمایی رانندگی هم گیر نمی داد و مشکلی نداشت
اما نزدیک 2 الی 3 ساله که راهنمایی رانندگی گواهی نامه ب2 میده باید برای وانت نیسان و ون و... ب2 داشته باشی وگرنه جریمه می کنند
برای پایه یک هم باید 2 سال از گواهی نامه ب2 بگزره تا بتونی شرکت کنی
سلام دوستان آقا گواهینامه من ب 1 هست که هنوز یکسال تموم نشده گواهینامه من تو تبریز صادر شده من امروز تو یک شهر دیگه (مراغه) به علت نبستن کمربند جریمه شدم حالا با این حساب گواهینامه من باطل میشه ؟ چون تو یک شهر دیگه جریمه شدم
افسر هم چیزی نگفت من بهش گفتم گواهینامه من ب 1 ( از طلوع تا غروب ) هست ولی گفت عیبی نداره چون من اینجور که شنیده بودم تا یکسال فقط تو شهر خودت میتونی رانندگی کنی من اگر بخوام بدونم گواهینامم باطل شده یا نه به کجا باید مراجعه کنم ؟
اگه گواهینامت رو سوراخ کرده باشه باطل میشه:21:نقل قول:
از کجا مطمئن بشم باطل نیست از جایی میشه استعلام کرد ؟
سوراخ نکرده
ربطی نداره تورو اگه تو جاده های بین شهری بگیرن گواهینامت باطل میشه اگه تو رو تو هر شهر دیگه ای بگیرن مشکلی نیست.
نباید خارج شهر بگیرنت
که اگرم بگیرنت کاری نمیکنن همش چرنده.
و
فهمیدن اینکه آیا گواهی نامه سوراخ شده یا نه کار سختی نیست.وقتی به گواهی نامه نگاه کنی اگه افسر با پانچ اون رو سوراخ کرده باشه یه سوراخ کنده میبینی که هم از توش نور رد میشه هم هوا و.......
این گواهی جدید ها که جای سوراخ کردن نداره
مثل کارت سوخته
ممنونم خیالم راحت شد
امروز تو جاده 160 میرفتم فقط خدا خدا میکردم راهنمایی نبینه چون اگر میدید هم گواهینامه رو سوراخ میکرد هم ماشینو هم خودمو ولی حس بدی بود دیگه تجربه نخواهم کردم یک کل کل باعث شد تا 160 تا برم انشالله دیگه تکرار نخواهم کرد
تکراری بود حذف شود
امروز من 2کیلومتر از شهر خارج شدم گواهی نامه هم ب-یک هست یک دفعه الکی افسر حوصلش سر رفته بود ایست داد گفت مدارک تو بده منم گواهیم دنبالم نبود ازم پرسید ب-دو خالی بستم گفتم اره (ترسیدم بگم ب-یک مشکل برام درست کنه)بعد یه جریمه نوشت برا نداشتن گواهی نامه بعد هم تو برگ جریمه زد تخلف خارج شهر و زیرشم نوشت گواهی رویت نشد.به دوستام تو دانشگاه گفتم ترسوندنم گفتند تا خاستی بعد یک سال تمدید کنی برات تمدید نمیکنند.راسته؟خیلی نگرانم لطفا اگه کسی اطلاع داره کمک کنه؟4ماه تا یک سال شدن بیشتر نمونده:19::41: