هماهنگ بودن زیرنویس بحث دیگریست و اصلا ربطی به این موضوع نداره...نقل قول:
شما اگر دستگاهت زیرنویس کنار فیلم رو نمیخونه مجبوری زیرنویس رو ببری تو ساختار فایل.
Printable View
هماهنگ بودن زیرنویس بحث دیگریست و اصلا ربطی به این موضوع نداره...نقل قول:
شما اگر دستگاهت زیرنویس کنار فیلم رو نمیخونه مجبوری زیرنویس رو ببری تو ساختار فایل.
قيمت سوني 728 درخدود صدو سي تومن بود و فليپس 3360 هشتادود پنج تومان.من فيليپس خريدم ازلحاظ سرعت بارگذاري و تعويض تركها و اسكن فيلم واقعا خيره كننده اس.كنترل بسيار خوش دستي داره و زيبايي دستگاه هم خوبه.فقط موقع اجرا ي فايل نميشه به پوشه هاي قبلي برگشت حالا نميدونم من نتونستم يا اصلا نداره (يعني كليد back عملكرد خوبي نداره)دوستان اگه راهنمايي كنند ممنون ميشم ولي در كل نسبت به قيمتش واقعا شاهكاره.
شما سونی خریدی یا فیلیپس؟نقل قول:
اگر فیلیپس هست کافیه دکمه ی سمت چپ رو فشار بدی
با سلام :
من تمام 80 صفحه را مطالعه کردم و طالب فیلیپس 5996 شدم و تنها شماره تلفن 66710719 را داشتم که این دستگاه را 130 هزار تومان می گوید ولی من دیدم که دوستان تا110 هزار تومان هم این دستگاه را خریده اند لطفا در صورت امکان شماره و ادرس فروشگاهی را که دستگاه را ارزان تر می دهد بگویید . متشکرم
آدرس و شماره فروشنده را برای من هم بفرستید .لطفانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ديروز دي وي دي پلير فيليپس 3350 خريدم زير نويس فارسي با پسوند srt را نمي تواند بخواند آيا راه حلي وجود دارد ؟
راستي اين دستگاه نكنه با تمام زير نويس هاي فارسي مشكل داره؟؟؟
لصفا" راهنمايي فرماييد.
بیشتر دستگاهها با srt مشکل دارند باید آنرا با برنامه avisub به sub/idx تبدیل کنی
دوستان من هم نظرم رو JVC هست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين مدلش جديدترين مدل هست كه تو سه رده داره كه hdmi هم داره .
خودم پارسال مدل قديمي ترش رو خريدم كه راضي هستم . مشكل خاصي نداره .
Slim Design DVD Video Player featuring Multi-Format Playback and Digital Still (JPEG) Slideshow with Music
Playable Formats: DVD-Video, DVD-RW/-R, +RW/+R, CD, CD-R/RW, SVCD/VCD, WMA/MP3/JPEG
Progressive Scan Output
Dolby Digital/DTS Digital Outputs
Component Video Output
Coaxial Digital Audio Output
لطفا" روش تبديل كردن فايل با پسوند srt به sub/idx آموزش مي دهيد نرم افزار خاصي دارد؟
ممنون ميشم
آقايghahremanimehdi لطفا" اظهار نظر فرماييد.
نقل قول:درودنقل قول:
شما میتونی 3360 بخری که ارزونتره و قابلیتهای 5996 رو هم داره.
نقل قول:بله. در این مورد بارها در تاپیک صحبت شده. بهترین نرم افزار برای اینکار SubtitleCreator است.نقل قول:
لینک دانلود :
بعد از نصب نرم افزار ، زیرنویس SRT رو در نرم افزار باز کرده و برای تبدیل به Sub/idx از منوی فایل گزینه ی Save VobSub as... رو انتخاب کنید...کد:http://rapidshare.com/files/303266712/Subtitle_Creator_v2.3_RC-1.rar