تو باید اون 6 تا دستگاه سالم رو بصورت دایره بچینی نه شعاعی که بشه سیگنالشو دریافت کنهنقل قول:
بعدشم اسلحه هاتو واسه چی پاک کنی بفروششون هم پول گیرت میاد هم جا خالی میشه
یادم نمی یاد اگه می شه از ماموریتت یه عکس بذارنقل قول:
Printable View
تو باید اون 6 تا دستگاه سالم رو بصورت دایره بچینی نه شعاعی که بشه سیگنالشو دریافت کنهنقل قول:
بعدشم اسلحه هاتو واسه چی پاک کنی بفروششون هم پول گیرت میاد هم جا خالی میشه
یادم نمی یاد اگه می شه از ماموریتت یه عکس بذارنقل قول:
[نقل قول:
در چپتر 2 shock pad رو براي ساختن بمب بايد از كجا پيدا كرد؟
توي نقشه كه چيزي نشون نميده
Ctrl رو بگیر نشون میده باید کجا بری .
فقط دنبال همون خط ابی بری حله من خودم به نقشه زیاد کار نداشتم
من دیروز بازی رو خریدم
فوق العادس !!
اصلا فکرشو نمیکردم اینقدر خفن باشه . نو اوری توی بازی غوغا میکنه !!!
چند سوال :
این بازی چند مرحله است ؟
در کل طولانیه ؟
و...
12 Chapter داره و تقريبا هم طولانيه !!!نقل قول:
من نمیدونم چرا اینو و اون درباره گیر کردن در این بازی سوال میکنن ؟ شما اگه دکمه کنترل یا دکمه B رو فشار بدید مسیری رو که باید برید رو نشون میده . من که اصلا توی این بازی گیر نکردم ! فقط فقط باید به مسیری که بهتون میگه برید !
آره خیلی خفن ! هنوز مونده ! اول راهی :d بعضی جاهاش اینقدر ترسناک که آدم میخواد دیگه بازی نکنه !نقل قول:
من دیروز بازی رو خریدم
فوق العادس !!
اصلا فکرشو نمیکردم اینقدر خفن باشه . نو اوری توی بازی غوغا میکنه !!!
چند سوال :
این بازی چند مرحله است ؟
در کل طولانیه ؟
و...
ایول . خیلی خیلی خفنهنقل قول:
آره خیلی خفن ! هنوز مونده ! اول راهی :d بعضی جاهاش اینقدر ترسناک که آدم میخواد دیگه بازی نکنه !
ولی من کلا توی هیچ بازی نترسیدم !!! یعنی خودم هم از این حالتم خوشم نمیاد !!! تا اینجای این بازی هم که نترسیدم (3 Chapter)
بقیش ترسناکتره ؟
نقل قول:
رفیق چرا میزنی بنده خداهارو گناه کردن نمیدونن ؟!!
ترسو موقعی تو این بازی میشه حس کرد که اولا یه سیستم صوتی خفن ببندی و صدای بازیو با اون بشنوی دوما حتما شب بازی کن حسش واقعا بیشتره اونوقت مطمئن باش با اون افکتای صدا که یهو ایجاد میشن از رو صندلی می پری هوا . اگه تا اینجا نترسیدی تا اخر بازیم نمیترسی ولی اخرش به نظر من خدا تموم میشه داستانش عالینقل قول:
ولی من کلا توی هیچ بازی نترسیدم !!! یعنی خودم هم از این حالتم خوشم نمیاد !!! تا اینجای این بازی هم که نترسیدم (3 chapter)
بقیش ترسناکتره ؟
سلام . من توی مرحله 10 گیر کردم . بعد از این که اون دکتره ازم کمک میخواد و میریم توی یه محفظه که توی تصویر معلومه و دوتا رایانه هست اولی رو میزنم فقط برای چند ثانیه تست آتیش انجام میشه و بعد هیچ و رایانه دومی غیر فعاله . اینو باید چطور فعال کنم ؟
ممنون از کمک هایی که تا الان کردین :11: ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]