بچه ها من دیروز بالاخره موفق شدم GPRS ام رو فعال کنم
منتها هر کاری کردم این بخشی که تنظیمات برای گوشی رو میفرسته ارور میداد و نمیفرستاد
خلاصه دستی تنظیم کردم
ولی نمیدونم درست انجام دادم یا نه
Printable View
بچه ها من دیروز بالاخره موفق شدم GPRS ام رو فعال کنم
منتها هر کاری کردم این بخشی که تنظیمات برای گوشی رو میفرسته ارور میداد و نمیفرستاد
خلاصه دستی تنظیم کردم
ولی نمیدونم درست انجام دادم یا نه
سلام
من بسته رویاییم فعال شده ولی یوزر و پسورد ندارم.
اصلا وصل به اینترنت نمیتونم بشم.
سلام اقا اینجور که از خبرها معلوم فعلا همه سر کاریم هیچ کس نتونسته gprs در همراه اول فعال کنه اونایی هم که تونستن میگن سرعتش خیلی پایین .... من رفتم امور مشترکین یه فرم داد گفت اینو پر کن ولی فکر کنم سر کاریه .... یه گوهی خوردن خودشونم موندن توش ..:41:
من فعال کردم
خیلی ساده بود
فقط میبایست آدرسش رو وارد کنید برای اینترنت
برای وپ یه آی پی هم لازم داشت
ولی کلا گرونه
سرعتش هم دانلود کردم رو 14 اینا بود ولی زیره یه مگ برام تقریبا 600 تومن تموم شد!!!
والا من هیچ فرمی پر نکردم اکسس پوینت رو که زدم فعال شد 240 تومن هم استفاده کردم ازش !
منم هيج فرمي پر نكردم خود به خود فعاله؛ ولي ديكه غلط بكنم از اينترنت همراه اول استفاده كنم
بار اول حدود 5mb استفاده كردم ؛32000 تومن پول اينترنت اومد
بار دوم يه بسته نامحدود يه ماهه فعال كردم كه به جاي ده هزار ؛ بيست هزار تومن تو قبضم اومد و كاملا مطمئن هستم قبل از اون ازش استفاده نكردم؛
يه مشكل ديكه هم اينه كه با opera mini سرعت خيلي كند ميشه
از اين به بعد ديكه از همراه اول استفاده نميكنم و ايرانسل رو بهش ترجيح ميدم
خب نمیشه این تنظیمات دستی رو بگید ما هم فعال کنیم؟
با سلام
دوستان من جی پی ار اس ایرانسلو بدون هیچ مشکلی 1 هفته داشتم واستفاده میکردم الانم که 1 هفته ایرانسل تموم شده میخوام جی پی ار اس همراه اول امتحان کنم بسته 1 روزه رو فعال کردم و داخله گوشی راحت وصل میشه ولی وقتی که میخوام به کامپیوتر وصلش کنم کامپیوتر ارور 734 رو میده.در صورتی که ایرانسل هنوز راحت وصل میشه!!!!
ارور:
error734:the ppp linkcontorol protocol was terminated
++++++++++++++++++++++++++
وقتی با سیم کارت همراه اول به اینترنت وصل میشم....با این مدل گوشی Samsung STAR5233
با این Error مواجه میشم....DNS Failed .
مشکل از کجا میتونه باشه ....دوستان...
+...نماز روزتون قبول...+:11: