آره پشت گوشی نوشته 1000 میلی آمپر ولی روی خود باطری چیزی از ظرفیت اون ننوشته
تازه اگه مصرف گوشی 1000 میلی آمپر و باطری اون 1200 میلی آمپر باشه یعنی گوشی کمی بیشتر از 1 ساعت کار میده که این طور نیست
Printable View
آره پشت گوشی نوشته 1000 میلی آمپر ولی روی خود باطری چیزی از ظرفیت اون ننوشته
تازه اگه مصرف گوشی 1000 میلی آمپر و باطری اون 1200 میلی آمپر باشه یعنی گوشی کمی بیشتر از 1 ساعت کار میده که این طور نیست
اول اینکه چطوری میشه دورین جلویی گوشی رو فعال کرد چون خیلی بدرد میخوره حداقل جای آینه !!!
و دوم اینکه هر چه قدر توی گوشی گشتم نتونستم شماره گیری صوتی گوشی رو پیدا کنم همچنین هر کدام از تکمه ها رو بجز تکمه پاور 3 ثانیه فشار میدم عکس العملی نشون نمیدن
با سلام.
دوستان این مطالبی که در مورد باطری این گوشی میگم صرفا بخاطر راهنمایی شما هست و منظورم اینه که کسانی که این گوشی رو با پول 600 الی 650 تومن تهیه میکنند بعدا در مورد مصرف بیش از حد باطری تو این گوشی پشیمون نشوند.و بعدا گوشی رو با قیمت پایین نفروشند تا ضرر کنند.
وقتی گوشی رو خریدم حدود 18 ساعت گذاشتم شارژ بشه و وقتی شروع کردم باهاش کار کنم دیدم داره خطهای باطری رو قورت میده.که بد جوری خورد تو ذوقم اوایل فکر کردم باطری گوشیم فاسد در اومده چون داداشم یدونه دو سیم کارته سامسونگ داره و باطری اونم 1200 میلی امپره گرفتم انداختم رو موبایل تا ببینم که با باطری اون مشکل حل میشه ولی متاسفانه باز همون اش و کاسه بود.و در کل فهمیدم مصرف باطری این گوشی فوق العاده زیاده حتی این مساله رو به مایکروتل هم گفتم گفت مصرف باطری این گوشی زیاده.
درسته گوشی امکاناتش عالیه ولی چه فایده با کار کردن زیاد حتی روزی باید دو بار شارژش کنید.به نظر من این گوشی نمیتونه استند بای 310 ساعته داشته باشه چون اگه باهاش کار هم نمیکنی میبینی خطهای باطری رو کم میکنه.حالا نمیدونم ایا واقعا مصرف باطری این گوشی با اپدیت شدن حل میشه یا نه.
به نظر من سامسونگ باید روی این گوشی یک باطری 1500 میلی امپر میگذاشت چون مصرف باطری این گوشی واقعا زیاده و باطری 1200 میلی امپر جلوی این گوشی با این امکانات خیلی کم میاره.
در مورد سرعت شارژ شدن هم بگم سرعتش تو شارژ شدن به پای گوشیهای نوکیا نمیرسه و شارژش حدود 2.30 الی 3 ساعت طول میکشه.حتی مصرف بیش از حد باطری تو این گوشی باعث شده دوستان تو فرومهای دیگه هم در فکر فروش این گوشی باشند.حتی یکی از دلایلی که باعث شد خودم گوشی رو به دوستم بفروشم همین مصرف زیاد باطریش بود.
در کل بگم این گوشی امکاناتش عالیه ولی مصرف باطریش خیلی زیاده و برای کسانی که حوصله ندارند هر روز گوشی رو شارژ کنند خریدش توصیه نمیشه.
موفق باشید.
شاید با اپدیت مشکل باطریش حل بشه کمی تحمل کنید
خواهشا لطفا هر نوع امتحانی که لازمه انجام بدید....اعصابمون خورد شد....یه گوشی نمیاد که مشکلی نداشته باشه راحت بخریمش....تصمیم داشتم دیگه این گوشی رو بگیرم...ولی حالا..............
باتری 1200 میلی آمپر روی آی 8510 گذاشته شده چون سیمبین 9.3 داره و این سیستم عامل توی مصرف باتری تاثیر میذاره چون مصرف کمی داره . فکر کنم باید 1500 میلی میذاشت !
در مورد باطری دوستان درست میگن چون اگه گوشی فول شارژ هم باشه و از صبح چند دقیقه از دوربینش استفاده کنی و چند تا موزیک گوش بدی و مخصوصا از gps استفاده کنی شارژش به نصف میرسه
یکی دیگه از امکاناتی که گوشی داره اینه که اگه در حال پخش مزیک باشه اگه گوشی رو برعکس کنی pause میشه و اگه مجددا گوشی رو برعکس کنی play میشه
عجب پس به عبارتی باطری گوشی ................
از دوستانی که دارند تقاضا میکنم بیان و در مورد مصرف باطریشون نظرشون رو بگن
تا ما هم بفهمیم تکلیفمون چیه!!!!!!!!!!!!!
با این تفاصیر سامسونگ گند زده رفته.
اگر باتری یه گوشی دیگه مثل i900 رو روی این گوشی بندازیم چی میشه؟
(بر فرض اندازه باتریشون یکی باشه)