من فقط یه پست گذاشتم کسی مشکل پیدا کرد بدونه چکار کنه وگرنه بقیه برن از همون gprs که دوست دارن استفاده کنن و واسه منم هیچ فرقی نمیکنه/
مشکل باطری هم پیدا میکنی مخصوصا اگه اینترنت گوشی رو منتقل کنی به سیستم یا از گوشی به عنوان مودم استفاده کنید. از تعمیر کار هم نپرسید وقتی ببینید گوشی رو باید زودتر شارژ کنید یا شارژر وصل کنید دائم سلولهاش خراب میشه. هر باطری طول عمر داره.نقل قول:
تو جاده اصلا نمیشه تمرکز داشت فقط به درد سرویسهای خودکار میخوره.نقل قول:
هر کسی میدونه وقتی در حرکتی دائم بین BTS ها سوئیچ میشی و بعضی وقتها میزان آنتن دهی کم میشه.نقل قول:
هر کسی میدونه اگه ثابت باشه بهتره با این تجهیزاتی که ما داریم.
خوشت باشه.:8:نقل قول:
اصلا مطلب من رو نخوندی علکی نقل قول کردی. من گفتم adslکه مخابرات میده.نقل قول:
این تجربه منه : شرکتهای خصوصی گرونتر میدن و هزینه رانژه و مالیات بیشتر هم میگیرن. شرکت خصوصی هم مودم رو بهت میفروشه هم هزینه راه اندازی میگیره هم باید پیش پرداخت کنی هم یه چیز اضافه تر از 4% حدود 15 درصد مالیات بهت میبندن (هر چی زورشون رسید) هم قطعی داره هم گیگ اضافه گرونتره. روی کارتاشون مینویسن یک گیگ 15 تومن ولی پات 30 تومن در میاد.
اولا من تبلیغ جایی رو نمیکنم فقط نظرم رو میدم.نقل قول:
adsl رو بالا گفتم چقدر در میاد پات ولی من تحقیق کردم اونجا که گفتم برجی یک گیگ میده به 2500 تازه اول استفاده میکنی بعد میاد رو قبضت و هزینه رانژه نداره و هزینه راه اندازیش همون پول مودمه که اگه داشته باشی خودت وصل میکنی و مالیاتش هم 100 تا تک تومنی هست.
پشتیبانیش هم زنگ زدم خیلی خوب صحبت میکرد و راهنمایی میکرد یک ربع واسه من حرف میزد توضیح میداد خودم خداحافظی کردم.
سرعتش هم میگن خوب بوده و الان هم مثل همه اینترنتهای دیگه یه کم افت کرده اما بازم بالاتر از gprs هست.
هر گیگ اضافه هم 2500 میده و همه کارهاش هم آنلاین هست با تلفن گویا هم هست اپراتور هم داره.
وایرلس یک گیگ یک ماهه 15 هزار تومان هم هست که اگه یک ساله ببندی مودم رایگان بهت میدن.
برای دانلود adsl و وایرلس حجمی هم خوب نیست چه برسه به edge/gprsنقل قول:
این موبایلی واسه وبگردی هم خوب نیست بیشتر وقتها. من که با نرم افزار مخصوص هی بین btsها جابه جا میشدم تا سرعت خوب بگیرم. بعضی ها سرعت دارن ولی قطعی زیاد و بعضی سرعت کم و قطعی کم./
سرویس حجمی رو طبق قانونی که گذاشتن اصلا نباید بفروشن باید نامحدود باشه.
واسه من همه جا مینوشت با edge وصل شده ولی همون gprs بود.نقل قول:
این تعریف درستی نیست.نقل قول:
adsl ثابته.
وایرلس رو میتونی ببری دنبالت با این مودم usb هاش
grps هم میتونی با موبال داشته باشی هم مودمش هست واسه usb ولی به درد کار نمیخوره.
----------
سرعت edge و gprs هم فرق میکنه ولی اینجا ها نه.
من کاری ندارم شما هر اینترنتی میخواهی استفاده کنید همشون به درد نمیخورن./
حرف من اینه واسه کسایی که فکر میکنن از شر دایالاپ راحت شدن و gprs خیلی خوبه سرعتش دو برابره و 10 تومن میدن یک ماه 2 گیگ دارن اینه که اگه ثابتن با پنج هزار و 200 تومن میتونن به جای مالیات 4 درصدی شارژ که 400 تومان میشه و 10 تومان خود شارژ برای ثبت بسته اینترنت بگیرن و بهتر.
و اگه در حرکتن وایرلس و وایمکس 15 تومانی هم هست هم تو خونه هم در حرکت میتونن استفاده کنن و انواع و اقسام مودم داره.
هدف اطلاع رسانی بود هر کی هر چی میخواد استفاده کنه همشون به درد کار حرفه ای نمیخورن.
هر چی پول بدی باز هم اینترنتی که میخواهی نداری.
تازه برای کاربارن خانگی تا 256 بیشتر نمیدن چقدر مسخره است باید کارت دانشجویی یا مجوز ببری تازه 512 بدن!!!!! بین 1000 نفر هم شیر میشه.. انگار نه انگار قانون اومده نامحدود باشه و 8 نفر روی یک خط باشن!! کلی هم اینترنت زیادی داریم خوب تقاضا نیست لابد که استنفاده نمیشه!!!!!:13:
میدونی یه چیزی گفته میشه بر اثر تکرار نهادینه میشه خوب این کم فروشی یا مسخره بازی ها سر مصرف کننده نهایی نهادینه شده یا همین دلال بازی ها یا گرونی ها اینا رفته تو خون مردم عادت شده.
خیلی سخته ما بتونیم سر یک پروژه 100 تومانی 1 میلیون بگیریم و نگیریم. آدم باید عابد و زاهد و چمیدونم خیلی تو این دوره زمونه خودش رو کنترل کنه همه مالش پاک و حلال باشه. طرف میبینه چیز گرون شد خوب اونم چزاش گرون میکنه. جنسارو 4 ماهه انبار کردن و اگه وارد میکنن با یوان وارد میکنن بعد با دلار بازار سیاه میفروشن!!!!!! اون به قیمت روز میگن ما بخواهیم جایگزین کنیم سرمایمون از بین میره. هر روز تا ظهر باید صبر کنیم قیمتا در بیاد!!!!!!! از طرف کی از طرف دلال بازار!! این فروشنده های ساده فکر میکنن جنس دیروز رو به قیمت روز بیشتر میفروشن سود میکنن واقعا در اشتباهن.
اینترنت هم از هر ...شده ای میخواهید بگیرید.