سلام دوباره
کسی دیگه از دوستان میدونه:
پیش شماره 785 مرکز استقلال رو که از خطوط dlc هست، adsl روش فعال شده یا خیر؟
ممنون
Printable View
سلام دوباره
کسی دیگه از دوستان میدونه:
پیش شماره 785 مرکز استقلال رو که از خطوط dlc هست، adsl روش فعال شده یا خیر؟
ممنون
سلامنقل قول:
اکثر شرکت ها تو این منطقه سرویس میدند که من شماره تلفن دو تاشون بهت میدم اگه خواستی باهاشون تماس بگیر
1.صبانت 6273730
2.شاتل 6612010
نقل قول:
من ساعت 1 شب مسيج دادم0000تو فردا صبحش جواب ميدادي0000بس فردا صبحش جواب ميدادي
3 روز بعدش جواب ميدادي
10 روز بعدش جواب ميدادي
تو اصلا جواب ندادي0000حتي نكفتي اوكي بي كيري ميكنم
بعدشم اصولا فكر كنم همون 3 رقم اول شماره كافي باشه0000بقيه شماره به دردت نميخورد كه ندادم
اصلا نخواستيم بابا
چه فایده اون خطایی که ما نیاز داریم فعال نیست.230-227 اموزشگاه داریم دنباله کارا کافی نتیم. اما چه فایده!:31::41:نقل قول:
با سلام
تلفن من در محدوده فیض است و می خواهم adsl با سرعت 128 به مدت 3 ماه بگیرم لطفا به من شرکتی چه ترافیک خوب با قیمت مناسب معرفی کنید در ضمن در مورد مودم مکانی چه کیفیت خوب و قیمت ارزان باشد معرفی کنید
سلام به همه
دوستان کسی می دونه ADSL کوی امام جعفر صادق (پیش شماره 673) کی راه اندازی می شه؟
سلام دوستان.
ما شهدا هستیم . پیش شمارمون هم :3373 هست.
یه سرویس که سرعت دانلودش خوب باشه (حدودا 20 KB ) و ترافیک هم حدودا 6 گیگ در ماه باشه چی بگیرم؟از کدوم شرکت بگیرم؟
حدودا چند میشه؟
نيازت براي بازيه ؟؟؟ ببين بيشكامان كه من دارم محدوديتش 2 كيكه سرعتش كه خودم دارم استفاده مي كنم 70 كيلوبايت ماكزيمومشه ! نصفه شب ها هم رايكانه ولي سرعتش به 40 تا كم ميشه ! ماهي 2 كيك محدوديت داره ولي 14600 بيشتر نيست ... كزينه ي خوبيه ! اما ping بالايي داره ! يك كلام زياد به درد بازي انلاين نميخوره ... ولي كارت رو راه مي ندازه !نقل قول:
من الان سرويس 128 ش رو دارم ولي در اصل 1mg داده ! مي توني سرويس 64 (اكه داشته باشه دقيق يادم نيست !) بكيري با حجم بيشتر ... در واقع از نظر سرعت و بروسينك كزينه ي خيلي خوبيه !
شماره تلفن و سایت پیشگامان چیه؟
ببینم اگه لایزر قر اومد و پیشگامان مناسب بود برم اونجا!
شنیدم پیشگامان 1m رو حدود 18 تومن میده درسته؟!!!
نه دوست عزیز.نقل قول:
برای بازی انلاین که نمیخوام.اصلا کی گفت بازی انلاین؟
من یه چیر میخوام که سرعت دانش 25 به بالا باشه.یعنی دیگه از 25 کمتر نشه.ترافیکش هم حداقل 3 گیگ باشه .
یعنی بیشتر سرعت برام مهمه.شب ها هم که دیگه رایگان باشه.
کسی میتونه گزینه ی مناسب+قیمتش رو بگه؟