من بازیو تمام کردم save رو میخوام که باهاش video هاشو باز کنم.کسی اگه داره بزارهنقل قول:
Printable View
من بازیو تمام کردم save رو میخوام که باهاش video هاشو باز کنم.کسی اگه داره بزارهنقل قول:
ببین این بدردت می خورهنقل قول:
کد:http://cyrusln.persiangig.com/GAME/Prince%20of%20Persia.7z
دوستانی که هنوز بازی رو تموم نکردن پست منو نخونن !
اخر بازی واقعا اخر ابهامات بود ! بعد اینکه اهریمن رو نابود کردم و دیدم اسم بر و بچه های استودیوی بازی رو نوشت گفتم حتما دیگه تموم شده اما اینطور نبود ! رفتم و الیکا رو روی اون تخت سنگی گذاشتم ، درخت های توی صحرا رو قطع کردم ، به داخل معبد رفتم و درختی که اهریمن رو توش زندانی کرده بودیم رو قطع کردم و اون نور رو گرفتم و بردم طرف الیکا و زنده کردمش .
الیکا پاشد و پرسید why? بعدش دوباره اهریمن ازاد شد و الیکا چار تا جمله خارجکی بلغور کرد و بازی تموم شد !!
کسی اطلاعات بیشتری در مورد این پایان عجیب داره که منو از یه سردرگمی نجات بده ؟
پ.ن : لهجه فارسی الیکا چقدر ضایع بود !
منم گیریدم
اونجایی که توی یه جایی هستی که یه چیزهای در هوا معلق هستن و باید بری پایین ولی تو پایین نمی تونی زیاد دوام بیاری
مثل اینکه باید یه چیزی رو فعال کنیم
چکار باید بکنم
نقل قول:
در آخر چون پرنس خودمون ایرانی هستش و عاشق الیکا خانم میشه و چون اونو دوست دار و از دست میده می خواد اون دوباره زنده بشه
تو پرنس 4 دسته joystick usb رو نمیشناسه کسی می دونه مشکل از کجاست
من همزمان pes بازی می کنم مشکل نداره ولی تو پرنس detect نمیشه !
با سلام
دوستان در مرحله palace rooms اليكا تبديل به 5 چهره ميشود چكار بايست كرد .
بطور اتفاقي كه بعضي از اينها را با شمشير ميزنم تبديل به سه چهره ميشود . روش خاصي دارد
از دوستاني كه بازي را به اتمام رسانده اند خواهشمندم راهنمايي نمايند
اونجا شما باید خودتو از اون بالا پرت کنی...وقتی داره می افته الیکای واقعی میاد نجاتت میده و می فهمی که کدومه...نقل قول:
آخر بازی چقدر وحشتناک تموم میشه
من وقتی آخرش الیکا رو دوباره زنده کردم و دیدم اهریمن از پشتمون اومد بیرون، یهو گفتم اینهمه زحمت به باد رفت؟
برای همین دوباره بازی رو لود کردم و این دفعه الیکا رو زنده نکردم، تا اهریمن آزاد نشه ولی عوضش کلی گریه کردم!:37:
الیکا رو زنده نکنی بازی کلا تموم نمیشه که !!نقل قول:
برای همین دوباره بازی رو لود کردم و این دفعه الیکا رو زنده نکردم، تا اهریمن آزاد نشه ولی عوضش کلی گریه کردم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]