شما باید درایور کارتت رو بروز کنی لینک دانلود رو پایین میدم برو بگیر :نقل قول:
کد:http://us.download.nvidia.com/Windows/178.24/178.24_geforce_winxp_32bit_english_whql.exe
Printable View
شما باید درایور کارتت رو بروز کنی لینک دانلود رو پایین میدم برو بگیر :نقل قول:
کد:http://us.download.nvidia.com/Windows/178.24/178.24_geforce_winxp_32bit_english_whql.exe
به سلامتی نصب کردم
من رو درجه سختی Infamous بازی میکنم(سخت ترین مود)
با این حال َAI دشمنان به شدت پایینه
بر و بر وایمیسن منو میبینن دور خودشون می چرخن هر از گاهی هم واسه خالی نبودن عریضه تیری شلیک میکنن
NPC هم که انگار تو این بازی نیست هر کی چشش به من میوفتده با ماشینم که باشه میاد دنبالم تا بجنگه
من تو پست 782 فقط یه سوال پرسیدم و یه کم از بازی گله کردم.ولی مثل اینکه همه دلشون از این بازی پره.دقیقا بعد پست من فقط از این بازی گله شده.
دوستان خواهشا زیاد از بدی های بازی نگید.چون کسانی که بازی رو دوست دارن هم می خوره تو ذوقشون.بازی با همه ی مشکلاتی که داره سرگرم کنندس.اگه به بعضی کمبود هاش توجه نکنید مطمئن باشید حوصلتون سر نمی ره.در ضمن نقاط قوتی هم داره.مثلا اگه شب برید به به قسمت و بخواید همه رو بکشید دیگه عمرا هیچ کس نمی بینتتون.حتی اگه مستقیم تو چشمتون نگاه کنه.من با این یه تیکش خیلی حال می کنم.یه خوبی دیگه ای هم که داره اینه که دشمنا الکی قایم نمی شن و مثل یه مرد می جنگن.واسه همین قسمت های خسته کننده ی بازی زود تموم می شه.
موفق باشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط خدا کنه دیگه بهم گیر نده .
بازم میگم دستت درد نکنه .
نقل قول:
ممنون دوست عزیز .دانلود کردم
نصب هم کردم .الان وقتی بازی رو اجرا میکنم دیگه اون پیغامه نمیده
ولی هنوز وقتی که ایست بازرسی رو رد میکنه بعد از پل خود به خود از بازی میاد بیرون
ممکنه مشکل از سخت افزرام باشه یا جواب نده؟
ممنون که وقت گذاشتی
اگه میتونی این یکی هم حل کنید
ممنونم
دوستان بنده تازه بازی را نصب کردم!!!یکم رفتم راستی چرا نشانه اسلحه نداره !!!
وارد اپشن بازی بشو و cross air رو فعال کن.
درجه سختی بازی رو باید روی سومی یا پایین تر بذارید تو Game Option و بعد نشانه رو هم از همون جا فعال کنید !نقل قول:
دوستان بنده تازه بازی را نصب کردم!!!یکم رفتم راستی چرا نشانه اسلحه نداره !!!
من که بازی رو بعد از گذشت چیزی حدود 85 درصد پاک کردم . واقعا خسته کننده و تکراری هست . از این سر دنیا باید بری اون سر دنیا ماموریت انجام بدی . تازه بعضی وقتا داری میری به سمت ماموریت یکهو یک کوه جلوت سبز میشه که نمیشه ازش عبور کرد تازه متوجه میشی مسیرو اشتباه اومدی ....
من که با این بازی خسته کننده حال نکردم .... متنوع نیست ... این همه بازی کردیم 1 صحنه نداشت.....ههههههه ...
فقط GTA ... اینشالا که این جدیده هم یک چیزی تو مایه هاا پچ hot cofe داشته باشه ...
آقا يكي به منم درايور 8600gt روي ويندوز ويستا 32bit رو بده....اجرش با امام زمان!(كارت خودم ati4870 هستش و مشكلي ندارم ولي نميدونم چرا در مورد geforce مساله فرق ميكنه؟؟؟)
جالبه که ارشاد این بازی رو ممنوع کرد !