نیروی این پاور زیاد و کافیه. البته برای 2 تا ، یک جورایی کم میاد . برای 2 تا از این کارت ها بهتره ک یک پاور 1000 واتی بگیره.نقل قول:
Printable View
نیروی این پاور زیاد و کافیه. البته برای 2 تا ، یک جورایی کم میاد . برای 2 تا از این کارت ها بهتره ک یک پاور 1000 واتی بگیره.نقل قول:
الآن شما نقش رفلکس صدای من رو بازی کردی؟!! :13:نقل قول:
خوب منم همین رو گفتم دیگه
آره حق با شماست. آخه من اولش فکر کردم ، می خواد 2 تا 4870 رو کراس فایر کنه ، بعدش متوجه شدم که 2 تا 4870x2 هست ، متأسفانه در این فروم نمی شه پست رو پاک کرد و فقط می شه ویرایشش کرد.نقل قول:
با سلام خدمت اعضا
بچه ها من هنوز با اين كارت گرافيك 4850 و برنامه 3dmark06 مشكل دارم يعني وقتي اين برنامه رو اجرا مي كنم در همون صفحه اول هنگ مي كنه و نمي تونم از گرافيكم تست بگيرم
قبلا اين مشكل رو مطرح كردم كه بچه ها گفتند ويندوزت رو عوض كن و من هم كلا سيستم رو ارتقا دادم و ويندوز رو از اول ريختم ولي بازم همون مشكل با 3dmark06 هنوز دارم
مي گيد چكار كنم كه اجرا بشه؟؟؟ درضمن اين برنامه در ويندوز ويستا اجرا مي شه و فقط با xp مشكل داره
این تاپیک درمورد قیمت کارت گرافیک و مانیتور هست .پس من این بحثو از منظر قیمت کارتها پیگیری میکنم.
ببینید کارت 4830 در بازارهای جهانی بین 120تا 150 دلاره . کارت 9800 gt از 170 دلار شروع میشه و 230 تومن هم من از این کارت دیدم . علت این اختلاف فاحش قیمتی در بازارهای جهانی( که حتما همگی به شدت رقابت در اون واقف هستن ) چی میتونه باشه؟فکر نمیکنین یک بخشی از این اختلاف از تفاوت در عملکرد نمونه های مختلف این دو کارته ؟
ما ملاکو بازار ایران قرار نمیدیم چون ممکنه کارتهای مختلف براساس عملکرد اون کارت ها قیمت گذاری نشن (بدلایل مختلف مثل کوچک تر بودن بازار ما یا عدم تنوع محصول در بازار ما یا مساله تحریم یا خیلی چیزهای دیگه).اما تا حد زیادی میشه بازار خارجو ملاک قرار داد.
میبینید یک نوع کارت 4830 حدود 150 دلار قیمت داره و یک نوع کارت 9800 170تومن .یعنی فقط 20دلار اختلاف.در این مورد به احتمال قریب به یقین 4830 از 9800 (170تومن) عملکرد بهتری خواهد داشت اینم به دلیل سیاستهای شرکت مربوطه و مسائل دیگست.اما در مورد کارت 120 دلاری 4830 و کارت 230 دلاری 9800gt شک نداشته باشید که این کارت 9800 قویتر از 4830 خواهد بود.
حالا در پایین من نمونه هایی از بنچ های این کارتها گذاشتم تا مطلب روشن تر بشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطوریکه که در بالا مشاهده میفرمایید ما سه نوع کارت 4830 و یک نمونه 9800gt داریم.دراینجا کارت 9800 از برخی نمونه های 4830 عملکرد بهتر و از برخی عملکرد ضعیفتری از خودش نشون داده.واین همون مساله ای هست که من در این پست و پست های قبلی بهش اشاره کردم که :
برخی از نمونه های 9800gt از برخی نمونه های 4830قویتر هستند.و صد البته این مساله در تمام کارتهای مختلف ati و nvidia صادق است.
سلامنقل قول:
عزیز این مشکل رو منم داشتم!
حتی با 3dmark06 که روی مادر بورد بود هم نتونستم تست بگیرم! و تمام نمونه های این نرم افزار رو امتحان کردم!
ولی در ویستا بدون مشکل اجرا میشن!
من به این نتیجه رسیدم که در ویندوز XP نمیشه از کارت ATI تست گرفت!
حتی من کل سیستم رو ارتقا دادم بجز گرافیک + هارد ولی بازم اجرا نشد یعنی هنگ میکنه!
اگه یک اطلاع رسانی از قیمت ها هم بشه خیلی خوبه:)
خوب شما 3Dmark Vantage رو امتحان کن اون تازه حرفه ای تره فکر کنم.نقل قول:
سلامنقل قول:
درسته منم فقط تونستم توي ويندوز ويستا تست بگيرم ولي در اكس پي نشد كه نشد
هيچ كدوم از بچه هاي فروم نمي دونند مشكل از چيست؟؟؟ و آيا كاري مي شه كرد يا نه؟؟؟
در ضمن vantage فقط در ويستا جواب مي ده و من منظورم فقط xp هست
دوستان
من به تازگی 4850 اچ دی رادئون خریدم.با نرم افزار جی پی یو حرارت را به ترتیب 81 و 92 و 85 نشان می دهد. آیا نرمال است.