چرا تو تستا online armon نيست.؟
ممكنه جديد ترين مقايسه فيروال هاي 32 بيتي رو بذاريد؟
Printable View
چرا تو تستا online armon نيست.؟
ممكنه جديد ترين مقايسه فيروال هاي 32 بيتي رو بذاريد؟
چون مدیر این تست ها، به علت اینکه Online Armor، اول می شد از شرکت Emsisoft خواست که برای ادامه حضورش، پول بیشتری پرداخت کنه که شرکت Emsisoft موافق نکرد و در مقابل مدیر این تست ها، حتی تمامی تست هایی که در آن ها Online Armor حضور داشت را حذف کرد.نقل قول:
ببینید حجمش 92 مگه اما موقع دانلود میتونید بعضی از گزینه ها رو تیکشو بردارید که دان نشن مثل گیک بادی.مال من 64 مگ ه.نقل قول:
مگه میشه قابلیت وبگردی نداشته باشه؟اصلا فایروال اول برای وبگردی امن ساخته شد بعدها گزینه های بیشتری به اون اضافه شد دوست من-اگه منظورتون بعضی از دوستانه که میگن وبشون قطع میشه اشکال از قوانین و پیغامهاییه که اونا نخونده ونشناخته براش وضع قانون میکنن چون هیچ فایروالی سرخود وب رو قطع نمیکنه.اگرم منظورتون چیز دیگه ست که من متوجه نمیشم...
سلام دوست من.میشه منبع این خبرتونو بگین؟چون از منم خیلیا این سوالو کردن اما من دلیل این شرکت نکردن یکباره آنلاین آرموره قدرتمند رو نفهمیدم...نقل قول:
ممنون
امضاتونم قشنگه
مگه اینا پولم میدن به این کسایی که تست هارو انجام میدن؟؟ولی تا اونجایی که من دیدم Comodo اول میشد که همش...نقل قول:
چون مدیر این تست ها، به علت اینکه Online Armor، اول می شد از شرکت Emsisoft خواست که برای ادامه حضورش، پول بیشتری پرداخت کنه که شرکت Emsisoft موافق نکرد و در مقابل مدیر این تست ها، حتی تمامی تست هایی که در آن ها Online Armor حضور داشت را حذف کرد.
با این حساب فایروال هایی که اون آخرها جا میگیرن باید یه پولی هم دریافت کننده از برگزار کننده های این تست ها که اینطوری آبروشون رو میبره که!!! :sq_2:
نقل قول:نقل قول:
گفته های Mike Nash توسعه دهنده Online Armor
عجیب است
this morning I read on David Matousec's website that Online Armor has been removed from testing due to his dispute with Tall Emu, who he correctly classifies as "the original vendor of Online Armor".
He claims a dispute with Tall Emu, a company not associated with Emsisoft in any way. So, why has Matousec removed an Emsisoft product from his website, if he has a dispute (however spurious) with Tall Emu ?
.Strange. Strange indeed
من بعدا دریافتم که دیوید درخواست یک بدهی خیالی را کرده و درباره آن با Emsisoft تماس گرفته است. ظاهرا، اگر Emsisoft به آن ها مقدار زیادی پول پرداخت کند، Online Armor می تواند در رتبه فعلی خود در بالای جدول بماند.
What it comes down to, I later discover is that David has taken this imaginary debt and contacted Emsisoft about it. Apparently, if Emsisoft gives them a large amount of money, OA can resume it's usual place at the top of the charts. If not - well, I guess we'll see.
سلام!
فایروال سخت افزارش خوب است برای کابر خانگی یا نرم افزارش!!؟!؟؟؟؟؟
سلامنقل قول:
100% نرم افزاری
دلیلش چشست؟نقل قول:
چه چیز هایی نرم افزار بیشتر از سخت افزار دارد؟؟!
نقل قول:
هر دو یک هدف دارند ولی برای کاربر خانگی نیاز به سخت افزاری نیست چون هزینه . نصب. پیکربندی و .... اصلا مناسب برای کاربر خانگی نیست
ضمنا وقتی شما با یک نصب ساده میتونید قوی ترین فایروال را داشته باشید دیگه سخت افزاری توجیه نمیشه
سخت افزاری برای مباحث تجاری و ادارات خاص مطرح و ایجاد میشه