دوستانی که در جریانن : کتاب ادبیات همون کتاب ترم قبله یا تغییر کرده ؟
کسی هست که تو جلسه توجیهی امتحان شرکت کرده باشه یا قراره شرکت کنه ؟ ما این هفته داریم اما وقت ندارم برم داریوشم که کلا بیخیال شده !!
Printable View
دوستانی که در جریانن : کتاب ادبیات همون کتاب ترم قبله یا تغییر کرده ؟
کسی هست که تو جلسه توجیهی امتحان شرکت کرده باشه یا قراره شرکت کنه ؟ ما این هفته داریم اما وقت ندارم برم داریوشم که کلا بیخیال شده !!
دم یکی از دوستات را ببین بره به جات امتحان بده .نقل قول:
توی پیام نور از این کارها زیاد می شه :دی
موفق باشی .
:27:چه خبر شده !!!نقل قول:
بابا اینا کلاساشونم تعطیله چه برسه جلسه توجیهیشون!:31:
هه هه ههنقل قول:
ولی مشکل اینه که نداریم کسی رو
یا میثم باید دمه منو ببینه! (که محاله) یا من دمه اونو (که مقادیری کمتر محاله!)
با سلام
یک سوال مهم داشتم که خواهشمندم جواب بدین
در مورد کارشناسی ارشد پیام نور
آیا کسی که فارق التحصیل مرکز آموزش مدیریت باشه و مدرک لیسانس مدیریت صنعتی داشته باشه،میتونه تو کارشناسی ارشد پیام نور شرکت کنه؟
خواهشمندم به من میل بزنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
با سلام
یک سوال مهم داشتم که خواهشمندم جواب بدین
در مورد کارشناسی ارشد پیام نور
آیا کسی که فارق التحصیل مرکز آموزش مدیریت باشه یعنی مدرک لیسانس مدیریت صنعتی داشته باشه،میتونه تو کارشناسی ارشد پیام نور شرکت کنه؟
خواهشمندم به من میل بزنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
فردا یعنی یکشنبه از ساعت 13-10 جشن و جلسه توجیحی امتحانات داریم ! گفته بودم که بهت. حالا اگه جای من بری استادی رو امتحان بدی منم میرم جات تو آزاد ریاضی رو امتحان میدم !نقل قول:
با درود
امروز این رو خوندم
- به جز نخبگان استعدادهاي برتر و دانشجويان ممتاز، صرفا دانشجوياني از معافيت تحصيلي برخوردار خواهند شد كه از طريق آزمون هاي سراسري در دانشگاه ها پذيرش شوند و براي كساني كه بدون كنكور پذيرش شوند، معافيت تحصيلي صادر نخواهد شد.
یعنیکد:http://www.asriran.com/fa/pages/?cid=58823
اگر بری فراگیر ثبت نام کنی
و قبول بشی
و مهر بتنوی بری سر کلاس هم معافیت تحصیلی نداری؟:18:
فراگیر پیام نور میشه بدون کنکور؟
هه هه هه!
بابا بی خیال
من اگر طبیب بودم سره خود دوا نمودندی!
ریاضی جات هم این ترم ندارم والا
داریوش امروز جلسه برگزار شد..میگن نکات مهمی گفته شده در مورد دانشگاه، امتحانات، کلاسا و ...نقل قول:
نقل قول:
مگه توی امتحاناتش عکس رو تطبیق نمیدن؟شما کدوم واحد می خونی؟