2-3 خرداد معمولا جوابا میاد-بله دیگه نکته مهم همینه تازه اونی که شما میگی دستی شمارش میشه ولی اون یکی رو ماشین تند تند تصحیح میکنه میده بیرون. :27::27:نقل قول:
Printable View
2-3 خرداد معمولا جوابا میاد-بله دیگه نکته مهم همینه تازه اونی که شما میگی دستی شمارش میشه ولی اون یکی رو ماشین تند تند تصحیح میکنه میده بیرون. :27::27:نقل قول:
سلام
من کارشناسی کامپیوتر نرم افزار میخونم
به نظر شما برای ارشد کجا کنکور بدم قبول میشم (آزاد.پیام نور.فرا گیر........)
والا من می خواستم فقط کنترل شهر تهران حالا روزانه یا شبانه قبول بشم بره همین سال پیش فقط اونارو تو انتخاب رشته زدم(با رتبه هزار یکم روم زیاد بود!!!!!)نقل قول:
اخه جزوه بستکی داره خصوصا کنترل خطی که به نظرم کتابای کنکور بد عمل کردن دکتر جبه دار جزوش اینجوری بود که واقعا مثالای پدر مادر دار و خیلی جالب حل کرده و درسش هم بدین نحو مثال میگم شما تو هیچ کتابی نمیتونید حالات مختلف اضافه کردن قطب و صفر به سیستم فرکانسی حلقه بسته و حلقه باز در دو حالت زمانی و فرکانسی رو اون طور که دکتر توضیح دادن پیدا کنید نمونه های موجود خیلی ضعیف عمل کردن
تازه یه زمانی که دکتر جبه دار طراح بودن یکم به نفع دانشجویان خودشون عمل می کردن!!مثلا سال 89 که دوتا جدول داشت تو کنترل ایشون نمونشو بره بچه ها حل کرده بود!!!البته الان که میگن دکتر بهرامی اصل کاریه اگه بتونی جزوه یکی ازین دوتا به علاوه کتاب مدرسان شریف و تست های سالای پیش به نظرم راحت میشه 40% زد من اشتباه کردم سر دو تا سوال بیخود که یکیش قطعا حذفه و اون یکیش احتمال داره وقتمو تلف کردم وگرنه 31 میشد 40!!
من جزوشو داشتم جبه دارو ولی یکی از بچه ها ازم گرفت(نوشته خودم نبود کپی بود) شما میتونید به راحتی از دانشگاه تهران قسمت تکثیر برق بگیرید
بره مدار خیر من جزوه نخوندم کتابم نخوندم فقط مدار کاروزرگر پوران پژوهش کار کردم بره این گفتم کتاب بخون چون الان وقت زیاد داری به هر حال سورسه وگرنه کتابه زرگر کفایت میکنه
من سیگنالو به خدا دوستانه میگم اگه مثل من مشکل داری کلاس اقای تقدسی رو حتما برو ایشون کاری کرد در کنکور سیگنال ضعیف من لااقل در ازمایشی ها به نقطه قوتم تبدیل بشه ود کنکور(اگه جابه جا نباشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
لااقل از سایتش دیدن کن(تو گوگل سرچ بزن سیگنال تقدسی)من خودم با این اقا اختلاف فکری عقیدتی زیادی دارم ولی جدا در کارش دلسوز و قوی هست خوددانی
لیسانس من دانشگاه تهران بودم دوست عزیز .اگه سوالی بود در خدمتم
این چه جور سوالیه ؟؟نقل قول:
دوست گرامی همه چیز بستگی به خوندن شما و ذهنیت و حافظه شما داره
اگر وقت بگذارید میتونید شریف قبول شید اگر هم که نذارید هیچ جا
Sent From Mr Emad iPad Using Tapatalk
به قول یکی از دوستام من دیگه پیر کنکور حساب میشم!سال اول رتبم اونجوری شد که 1100 1200 بود من حتی تو ازمایشی های پارسه بهتر از 900 نشدم ولی امسال نشون دادم با درست درس خوندن میشه جز بهترین ها بود.حتی تو 4 تا از ازمون های ازمایشی رتبه زیر 5 اوردم(پارسه و سنجش)من به شما قول میدم شما درست درس بخونی حتی 1 هم میتونی بشی(به خدا میشه)اولین قدم هم شما اپنهایمو مدارو بشین حل کن اینا 4 واحدن!!!زبان هم چون وقت داری پیشنهادم اینه تا میتونی کلمه بخون و مهم تر از همه این ها وقتی کنکورو جدی شروع کردی وقتتو در کم ترین حالت به خوندن درس و بیشترینشو به تست زدن بده(با این فرض که بلدی)
وقتتو بیشتر به زبان ریاضی مدار سیگنال کنترل بده نمیگم اون دو تا مهم نیستن اینا اهمیت خیلی بیشتر دارن ولی .مثال میگم من یه بار که رتبم تک رقمی شد تو پارسه درصدای خودمو با بالاتر مقایسه کردم.دوست عزیز وا رفتم دیدم!!!ببین همشون اینجوری بودن که مدار 90 ریاضی 80 یه چیزای افتضاحی!!!!!من شده بوده بودم 5 و ماشین 20 زدم الکترونیک 30 سیگنال 55 مدار 60 ریاضی 45 ولی اونا بدون استثنا زبانو زیر 30 و داغون زده بودن ولی من زبانم 80 بود!می خوام بگم زبان درسیه که اکثرا وقت نمیگذارن براش بره همین اگه شما روزی 1 ساعت بخونی خیلی برد کردی خصوصا که امسال زبانش افتضاح بود و من خیلی ها رو دیدم زبانو ول کردن رفتن سراغ درسای دیگه
یه چیز دیگه هم اینکه درسا ازین به بعد 12 سوالی شده و در یک روز برگزار میشه.اینو حواست باشه که خیلی ها ضربه خوردن ازین قضییه
اره راستی چرا امسال آزمون کامل داخل یه روز بر گذار شد ؟؟نقل قول:
من که بابت این حسابی کلافه شدم
راستی جواب آزمون سراسری کارشناسی ارشد کی میاد ؟
اره.نگو تصمیم گرفتن تعداد سوالا کم بشه بشه یه روز و ادغام بشه.ازونور انگار مکانیک از یک روز شد دوروز.لابد به خاطر هزینه!شاید اگه همین سوالا در یک روز برگزار میشد خیلی بهتر میشدنقل قول:
من تو اینترنت نمیدونم کدوم سایت خبری بود ولی دیدم نوشته 3 یا2 خرداد.دوستان هم گفتن تلوزیون هم همینو کفته.ولی تاحالا روال این بوده تا اخر اردیبهشت حدود 28 29 جواب بیاد
جالب ترین مسئله نحوه ی اطلاع رسانی اینا سر همین یه روز شدنه.یه بار یکی(مسئولی) در مصاحبه به خبزگزاری فارس اینو گفته!!!!بعد تموم شد!نه تو سایتشون نه خبرگزاری های دیگه نه تلوزیون تا روز کنکور که این توکلی اومد گفت!
سلام دوستان .یکی از رفقا الان ترم 6 عمران دانشگاه آزاد هستش که ورودی 88 هست
باید چیکار کنه تا بتونه ارشدو دانشگاه سراسری شهر خودش یعنی تبریز قبول شه؟
از شما ها کسی هست که اینکارو کرده باشه یا مشابه باشه؟
ممنون
سوالتون مبهم هست دوست گرامینقل قول:
خوب پر واضح هست که باید تلاش کنه و درس بخونه
من که رفته بودم ازمایشی کنکور بدم میگفتن که سنجش ازمونا ازمایشیشو یک روزه میگرفته انگار زودتر خبر داشتهنقل قول: