بستگي به اين داره كه شما آخر dvd رو باز گذاشته باشيد يا نه
اگه اين كار رو كرده باشيد كار خاصي نمي خواد و بايد به طور معمولي رايت كنيد ولي اگه آخرش باز نباشه نمي شه
Printable View
بستگي به اين داره كه شما آخر dvd رو باز گذاشته باشيد يا نه
اگه اين كار رو كرده باشيد كار خاصي نمي خواد و بايد به طور معمولي رايت كنيد ولي اگه آخرش باز نباشه نمي شه
آخرش یادم نیست ولی خطا میده که دیسک خالی نیست!پس بستست آخرش مگه نه؟نقل قول:
الان بخوام یه dvd جدید رایت کنم و آخرشو با آشامپو 10 باز بزارم خودش خودکار باز میزاره مگه نه؟
(تو قسمت رایت فایل ها) فیلم و صدا و عکس قاطی میخوام رایت کنم برای نگهداری عکس ها
همین گزینه خوبه دیگه
بله آخر اون دي وي دي بسته شده
من الان دي وي دي خام ندارم كه تست كنم ولي گزينه اي كه توش multisession داره به اين كار مربوط مي شه و بايد با توجه به متن گزينه تيكش رو فعال يا غير فعال كنيد
سلام دوستان. من چند تا فایل تصویری رو میخواستم بر اساس VCD با NERO رایت کنم. حالا مشکلی که دارم اینه که چندتا از اینا فرمتشون NTSC هست و چندتا PAL . وقتی هم میخوام رایت کنم یا دیسک رو بر اساس NTSC رایت میکنه یا بر اساس PAL . نمیشه کاری کرد که بی خیال هماهنگی فرمت ها باشه و هر دو فرمت در دیسک باشه و دیسک VCD رایت کنه؟
چه قدر این قسمت انجمن سوت و کوره، کسی نبود راهنماییم کنه؟؟؟
نه عزیز من نمیشه خودت حساب کن چجور یه دیسک هم پال باشه و هم ntsc
اینجوری میشه که توی دیسک هم پال هست هم ان تی اس سی!:31:نقل قول:
نه عزیز من نمیشه خودت حساب کن چجور یه دیسک هم پال باشه و هم ntsc
من خودم یه دیسک Vcd اینجوری داشتم. و اتفاقا فایلای همون دیسکه خدا بیامرزو که رو هاردم مونده میخواستم رایت کنم.
با سلام .من نرم افزار alchol 120 رو دارم و رجیستر کردم .یه بار حین کار باهاش به اینترنت وصل بودم مثل اینکه سریال رو فرستاده و فهمیده که اصل نیست حالا بالا نمیاد و رجیستر مجدد می خواد .چیکار کنم که کلا دیگه این مشکل پیش نیاد؟
منوی view و سپس گزینه option و بعد از تب general تیک گزینه auto chek current version status via internet at start رو برداریدنقل قول:
با سلام
من یه فیلم به حجم حدودا 7 گیگ دارم که میخوام روی دی وی دی بریزمش.
با نرو میشه اونو رو 2 تادی وی دی ریخت یا اینکه باید نرم افزار دیگه ایی استفاده کرد؟