ای جان فردا شب .........
Printable View
ای جان فردا شب .........
سلام
چه خبر از کنسرت؟
کسی نرفته؟؟؟
سلام دوستان.... من همین الان از کنسرت رسیدم ... ساعت 1:25 صبح هست به علت دوری مکان کنسرت .
کنسرت قرار بود در 2 سانس برگزار بشه که در یک سانس برگزار شد . از ساعت 7 الی 11 شب .
فکر میکنم از ساعت بفهمید چه قدر شب فوق العاده ای بود .
اول از همه خواننده های اشکان عباسی و علی باقری هر کدام 3 . 4 تا کار خوندند . بعدش خود مجید خراطها اومد و .......... :40: .
آهنگ های مسافر - بی وفا - کنسل - آواره - قراره تنهایی ما - خاکم نکنید - اینوزدم تا بدونی - دوباره اهنگ مسافر به علت درخواست بسیارزیاد - کنسل بدون آهنگ + تیغ 10 :27: - ادغام آهنگ های ( نمیزارم که برگردی - دیگه مجبور نیستی - اینو زدم تا بدونی ونت که این قسمت رو نمیشه وصف کرد ) .- و در آخر مثل همیشه آهنگ خدانگهدار .
جای همه دوستان خالی که نتونستن بیان .
فقط میتونم بگم خوش به حالتون ... آخرش هم مجبور میشم بیام تهران برای کنسرت مجید خراطها...
رامین نمتونستی همونجا که نشستی داد بزنی تو بوشهر هم کنسرت بزاره؟:دی
عکسی فیلمی چیزی نگرفتی؟
داداش پاشی بیای خیلی خوب میشه .... پسره بابایه پیرشو برداشته بود آورده بود از اهواز کنسرت ... :10: .نقل قول:
چند تا فایل صوتی و عکس گرفتم میزارم فردا صبح :46:
فدات رامین جون منتظر همین جمله ت بودم :دینقل قول:
چند تا فایل صوتی و عکس گرفتم میزارم فردا صبح [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من همه آهنگ هایی که اجرا شد رو به صورت صوتی ظبط کردم . ولی همش خوب نشده . یه چند بار گوش بدم اونایی که خوب بود رو حتما میزارم .
این یعنی چی ؟ :31:نقل قول:
کنسل بدون آهنگ + تیغ 10 -
تیغ دهم رو بزن برو .... حالا وقتشه بفهمی که چقدر دوست دارم تورو :11:نقل قول: