بردن جام ليگ قهرمانان اروپا براي من يك روياست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برلين - بهترين گلزن بوندسليگا و بازيكن تيم ملي فوتبال ايتاليا گفت: با ناكامي ايتاليا در رقابتهاي فوتبال جام ملتهاي اروپا در سال ۲۰۰۸اكنون مهمترين روياي من قهرماني با تيم بايرن مونيخ در ليگ اروپا است. وي در اظهاراتي كه روز جمعه در رسانههاي ورزشي آلمان منتشر شد، افزود:به دنبال حذف تيم ملي فوتبال ايتاليا در رقابتهاي يورو ۲۰۰۸مدتي غمگين بودم، ولي الان آن را فراموش كرده و آماده بازي هستم.
مهاجم تيم فوتبال بايرن مونيخ گفت: بردن جام ليگ قهرمانان اروپا براي من يك روياست، ولي بايد قبول كنيم كه تيمهاي ديگر اروپايي نيز در جام باشگاههاي اين قاره بسيار قوي تر و خوب بازي ميكنند.
وي تيم اينترميلان را بخت اول قهرماني جام باشگاههاي اروپا توصيف كرد و گفت: يكي از اهداف من افزايش تعداد گل هايم در مقايسه با فصل گذشته در رقابتهاي اين فصل بوندسليگاست.
توني تاكنون در ۴۶بازي رسمي رقابتهاي فوتبال باشگاههاي آلمان ( بوندسليگا و جام حذفي) در مجموع ۳۹گل به ثمر رسانده است.
توني با تمجيد از يورگن كلينزمن سرمربي جديد تيم فوتبال بايرن مونيخ گفت:وي دقيقا ميداند كه در تيم بايرن مونيخ چكار ميكند.
اين بازيكن ايتاليايي ادامه داد: كلينزمن به بهترين وجه بازيكنان تيم بايرن را براي قهرماني در بوندسليگا و كسب جام اروپايي آماده ميكند.
هفته دوم بوندس لیگا،یورگن علیه یورگن
هفته اول بوندس لیگا همراه شد با تساوی دو بر دو بایرن مونیخ برابر هامبورگ در آلیانز آرنا،نتیجه ای که با توجه به توقع هواداران از بایرن چندان خوشایند نبود،بایرن برای فصل گذشته آنچنان خریدهای پرخرجی داشت که این فصل دیگه حتی شاید پولی برای خرید بازیکن جدید نداشته باشند،بهرحال این فصل با همون بازیکن فصل پیش و فقط با اضافه شدن تیم بروفسکی بایرن باید در سه جبهه لیگ داخلی،جام حذفی و لیگ قهرمانان اروپا باید بجنگه و توان مقابله با تیم های پر ستاره رو داشته باشه!از طرفی برنامه بازیهای بایرن در ابتدای شروع لیگ بسیار دشوار است،هفته نخست با هامبورگ،هفته دوم با دورتموند،هفته سوم با هرتا برلین،هفته چهارم با کلن،هفته پنجم با وردربرمن و...،امتیاز از دست دادن بیش از این در این هفته های آغازی لیگ ممکنه باعث عقب ماندگی بایرن از رقابت در صدر جدول بشه،بخصوص اینکه فردا عصر نیز پس از بازی هفته نخست با هامبورگ با تیمی تازه احیا شده و تازه جون گرفته شده به نام بروسیا دورتموند با سرمربی چون یورگن کلوپ بازی داریم،اسم این بازی رو میشه گذاشت یورگن علیه یورگن،دیدارهایی که با حضور مربیان جوان بوندس لیگایی مث همین دو نفر به همراه کسانی مث رالف رانگنیک و... برگذار میشه واقعآ جذاب و جالب خواهد بود،فقط ای کاش لوتار ماتئوس بجای اینکه میرفت در لیگ اسرائیل به سرمربی گری بپردازه در همین لیگ آلمان شغلی رو میذیرفت تا جمع مربیان جوان واقعآ جمع باشه!اما بهرحال دیدار فردا عصر در وست فالن در برابر تیم کلوپ در هفته دوم لیگ آزمون بسیار دشواری خواهد بود برای کلینزمن،ظاهرآ این مرد اینقدر بد شانسه که همش در ابتدای کارش باید تصمیمات دشوار و سخت و همین طور بازیهای دشوار و سختی رو انجام بده،تیم دورتموند در هفته نسخت لیگ در بای آرنای لورکوزن رو در یک بازی فوق العاده زیبا و جذاب با حساب سه بر دو شکست داد و تیم میزبان رو برد و گام و قدم اول رو بسیار محکم برداشت،پیش از اون هم در دیدار نمادین سوپر کاپ آلمان در وست فالن فکر میکنم با حساب دو بر یک بایرن کلینزمن رو برد بود!حتی اگر فردا عصر هم مجدد بازنده بودیم بازم باید برای تیم کلینزمن صبر کرد...
ترکیب احتمالی دو تیم
بروسیا دورتموند: مارک زیگلر،راکوانیا،سوبوتیچ،هو ملز،اشملزر،بلاژووسکی،هاین ال،سباستین کهل،فلوریان کرینگل،نلسون والدر،محمد زیدان
محروم / مصدوم:رومن وایند فلر،تینگا،آلکس فرای،ده ده،بوکلی
بایرن مونیخ: رنسینگ،لل،لوسیو،فن بویتن،لام،فن بومل،شواین اشتایگر،زیروبرتو،بروفسکی، تونی،پودولسکی
محروم / مصدوم: سانیول،ریبری،بات،سوسا و برنو(المپیک)
داور بازی:هربرت فاندل