عجيبه پس مشکل از سيستم من هستنقل قول:
البته نرم افزار براي بالا بردن گرافيک هست بايد پيدا کنم
با تشکر
Printable View
عجيبه پس مشکل از سيستم من هستنقل قول:
البته نرم افزار براي بالا بردن گرافيک هست بايد پيدا کنم
با تشکر
نقل قول:
این عکسی که انداختی مربوط به خطا در حالت اجرای چند نفره است. یک نفره رو امتحان کردی؟
دوست عزيز اصلا بازي اجرا نمي شه که من انتخاب کنم يک نفره يا چند نفرهنقل قول:
همين حالت که مشاهده مي کنيد صفحه اي مي ياد که يک نقاشي هست و يک سرباز تفنگ به دست هست
بعد هارد سيستم شروع مي کنه به حرکت کردن بعد از سي چهل ثانيه اروري که مشاهده مي کنيد مي ياد
فقط يک بار نمي دونم چي شد بازي ران شد
چند بار وضوح صفحه نمايش هم تغيير دادم باز هم بازي اجرا نشد
با تشکر
دوست عزيز بازي رو مستقيم به صورت تك نفره يا چند نفره ميشه اجرا كرد . از مسير نصب ، مستقيم فايل iw3sp.exe رو اجرا كن ببين جواب ميده يا نه .نقل قول:
سلامنقل قول:
ممنون از راهنمايي شما
والله من همه راه ها رو رفتم اين تصوير کل فايل هاي درون اين پوشه هست که در زير مشاهده مي کنيد در پوشه اي که علامت زدم هم همين فايلي که شما مي گيد هست که وقتي اون رو هم کپي مي کنم در پوشه اصلي بازي باز هم اجرا نمي شه يعني کلا دو تا فايل اجرايي هيچکدوم اجرا نمي شه و اروري که در بالا عرض کردم مي ده
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينطوري که من متوجه شدم فايل iw3sp به معناي single player هست sp
و فايل iw3mp به معناي multy player هست که خوب روي سيستم من مشکلات بالا رو داره هر چي هم حافظه سيستم رو افزايش دادم و از گرافيک ويندوز کم کردم که اجرا بشه نشد حافظه مجازي رو هم افزايش دادم ولي باز هم نشد و ارور بالا رو داد
این بازی رو کامپیوتر دیگه ای امتحان کردی ببینی همین ایرادو میده یا نه؟نقل قول:
والله سيستم داداشم هست اونجا اگه وقت کنم برم نصب کنمنقل قول:
cpu 3500 amd
vga 256
ram 512 bass 800
فکر کنم گرافيک اون 7800 gs باشه
اگه اشتباه نکنم
با تشکر
نسخه DirectX رو با استفاده از DVD بازي اپگريد كن . من يه مشكل شبيه اين داشتم كه با اين كار درست شد . شايد جواب بده . البته فكر نكنم بايد فايل داخل پوشه رو كپي كني . من كه اين كار رو نكردم و از فايلي كه موقع نصب ايجاد شد استفاده كردم .نقل قول:
دوست عزيز همه اين کارها رو کردم هم درايور کارت گرافيک را ارتقاء داد هم دايرکس رو ولي باز هم اجرا نشدنقل قول:
هر دو برنامه هم همراه دي وي دي بازي بود
با تشکر