یک نفر پیدا میشه بگه چرا در ویندوز مدیا پلیر در اکسپی و ویستا زیر نویس وجود نداره
یک نفر پیدا میشه بگه چرا در ویندوز مدیا پلیر در اکسپی و ویستا زیر نویس وجود نداره
بچه ها اینجا میشه درخوتاست هم داد ؟
من هرچی میگردم زیرنویس mystic river فارسی پیدا نمیکنم کسی داره به من بده ؟؟
مدیا پلیر که اصلا زیرنویس نمی خونهنقل قول:
شما از برنامه ی km player استفاده کن که نه تنها در زمینه ی زیرنویس بلکه در تصویر و صدا هم تنظیمات زیاد و فوق العاده ای رو می تونی اعمال کنی
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=254293
سلامنقل قول:
شما یک زیرنویس انگلیسی که تبدیل کردین + srt اش رو بذار من یک نگاه بندازم و بگو کجای زیرنویس مشکل دار شده
سلامنقل قول:
قبل از تبدیل زیرنویس هم تبدیل به sub/idx کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه
سلامنقل قول:
از دفعه های آتی
: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تبدیل srt به sub\idx را با چی انجام بدم ؟ آیا با subtitle workshop میشه ؟
با SubtitleCreator میشه که البته می تونید مکان زیرنویس و همینطور رنگ و ... رو هم تنظیم کنیدنقل قول:
سلام...دوستان من وقتی میخوام با dvd player فیلم نگاه کنم فایل avi رو بازیرنویس مربوط رو flash drive کپی میکنم و وقتی به dvd player وصل میکنم زیر نویسش به زبون فارسی نمیاد...شبیه زبون هندی میشه.مشکل از کجاست؟؟؟ dvd palyer???
سلام
ممنون میشم منو راهنمایی کنید که چه فوتی باید تو ویندوزم استفاده کنم که زیر نویس فیلم درست نشون داده بشه.با چند تا پلیر امتحان کردم که همشون همین جوری هستن.
اگر زيرنويس فرمتش srt هستش با vobsub فونت و يونيكد متن رو عوض كن احتمال اين هم هست كه DVDPlayer هم زيرنويس فارسي رو ساپورت نكنه بهتره به سايت سازندش مراجعه كني آخرين آپديتش رو بگيري و بروزش كني
درود
یه فیلمی دارم که زیرنویس انگلیسیش پیدا نمیشه
من زیرنویس فرانسویش رو دادم گوگل ترجمه کرد، البته مجبور شدم چون گوگل همه رو نمی تونست ترجمه کنه ، زیرنویس رو دو قسمت کنم و بدم دست گوگل
بعد از ترجمه دو قسمت رو با هم ترکیب کردم ، تعداد سطرها دقیقاً عین اصلیه ، ولی زیرنویس نه توسط SW و نه توسط مدیا پلیر کلاسیک شناسایی نمیشه
4 نوع کدینگ مختلفی که هست رو هم امتحان کردم ولی جواب نداد، چیکارش کنم ؟