گوشی من چنج شده هست.
می خواستم بدونم فریمور گوشیم رو از کجا بایستی بفهمم؟
در ضمن اون آموزشی که در اول صفحه قرار دادین برای سریال اصلی و چنج هیچ فرقی می کنه؟
Printable View
گوشی من چنج شده هست.
می خواستم بدونم فریمور گوشیم رو از کجا بایستی بفهمم؟
در ضمن اون آموزشی که در اول صفحه قرار دادین برای سریال اصلی و چنج هیچ فرقی می کنه؟
دوستان اگه کسی پچ بدرد بخور داره اینجا بزارید.
بفرمایید :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=141826
حتما باید 1.5 باشه ...با 1.2 فلش کنی هنگ میکنه.....نقل قول:
کدوم ورژن فریمور رو ریختی ؟ این جدیده رو نریز .....اینو بریز R4EA031 ....فایلهاش صفحه اول تاپیک هست...این که وسط LOAD شدن هنگ میکنه دلیلش هنوز ناشناخته هست....باتری رو در بیار چند ثانیه بعد دوباره امتحان کن....منم اون اولا یه فریمور euro 2 فلش کرده بودم اونم وسط کار هنگ میکرد....فقط اون فریمورهایی که صفحه اول تاپیک گذاشتم رو فلش کن ببین چی میشه.......نقل قول:
من با++ xs گوشیw700 خودمو باروشی که اقا حمید گفت تغییر دادم ولی حالا گوشی روشن نمیشه چه کار کنم0
نقل قول:
w810_p3k_dcu.49R.ssw ino rikhtam roosh
version gooshim:R4EA031
کدوم روش ؟ ++xs روش bruteforce = SFX یا فار منیجر؟ باید بگم که من درباره W700 و فار منیجر چیزی نگفتم......اون ماله W810 هست....اما اگه از SFX & Bruteforce استفاده کردی شاید شارژ باطری تموم شده بزنش تو شارژ ببین روشن میشه...از کدوم ورژن ++xs استفاده کردی؟نقل قول:
کدوم fs ? از صفخه اول دانلود کردی؟ یه ورژن دیگه از فریمور رو بریز روش ببین میشه ؟...این جدیده رو بریز...با bruteforce هم میشه کاستومایز کرد ها ...اگه نشد اینم امتحان کن تا فعلا گوشیت کار کنه تا بعدا یه فکری براش بکنیمنقل قول:
اول با++ xs مین رو فلش کرد م وبعد با فار اکستیک رو کپی کردم ودوباره مین رو فلش کردم در ضمن phon xsرو هم ندارم