سلام.
من مد ماشین رو پیدا کردم .... چه جوری باید فعالش کنم ؟؟!؟!!!! یکی کمک کنه دیگه :31:
میگه بریز تو گیم دیتا ، ولی همچین فولدری داخل بازی نیست !!!!!!!! شما مد هاتونو چه جری نصب می کنید پس!!!!!!!
Printable View
سلام.
من مد ماشین رو پیدا کردم .... چه جوری باید فعالش کنم ؟؟!؟!!!! یکی کمک کنه دیگه :31:
میگه بریز تو گیم دیتا ، ولی همچین فولدری داخل بازی نیست !!!!!!!! شما مد هاتونو چه جری نصب می کنید پس!!!!!!!
نقل قول:
من که زیاد بازی رو تمم کردم ولی با دو پایان. گرفتن بقیش خیلی سخته مطمئنا save شو گیر میارم میبینم
مرسی.
سلام دوست مننقل قول:
در مورد مود ها مراحل فرعی رو نمی دونم
ولی بعضی مد ها گرافیک بازی رو بالا می ببرن تغییرات تویه بازی می دن اسلحه جدید اضافه می کنه به بازی و کلی موارد دیگه ..........
""یه چند تا مد کلیدی ( مثه همین ماشین سواریه ) اگه سراغ دارید بهم معرفی کنید ... ""
توش هست بگردید درست نمی دونم کجاهاست
در مورد سوال اخرتون هم باید بگم
نه بستگی به کارتون داره
من از همه راه بازی رو تمام نکردم فکر کنم از 6 تا 7 راه تمامش کردم ولی راه اخر خیلی سخت بود که نتونستم تمامش کنم
کلان همه پایان ها به اون شی نورانی اخر بازی ختم می شه به غیر از یک پایان که یک مرحله جدید ( یا همون پایان اصلی است ) به بازی اضافه می شه که باید از طریق در که تویه همون منطقه هست واردش بشید .
اگر به صفحه خیلی عقب تر برید متوجه می شید بازی رو چطوری باید از راه مختلف تمام کرد
کاربر maxx قبلان توضیح داده
فکر کنم صفحات ببین 30 تا 60 باشه ( یا 30 تا 50 )
شرمنده که دقیق تر بهتون ادرس ندادم درست یادم نیست :11:
در مورد اخرین پایانی که نتونستم تمامش کنم
به دلیلی اینکه خیلی خیلی سخت بود
غزییه اون پایان این بود که نباید درجه ات ارتقاع پیدا کنی نباید پولت زیاد باشه اصلان کلان همه چیزیت باید پایین باشه
که واقعان سخت بود :31:
مورد اخر که باید خدمتون عرض کنم اینکه من به وسیله یک نرم افزار که فکر کنم تویه همون مد ها هست فایل ها بازی رو باز کردم و دم ها رو دیدم
خوب ببین دوست مننقل قول:
من یه سری مد گرفتم ، میگه کپی کن تو فولدر گیم دیتا ، ولی همچین فولدی نیست تو بازی .
خودم یکی ساحتم وقتی کپی میکنم از لودینگ می پره بیرون ...
مشکل از کجاست ؟؟
نکنه مد ماشینی هم همینجوره ؟؟؟!!!!
خودش تویه توضیحات گفته
که اول یک پوشه درست می کنید به نام گیم دیتا ( دقیقان عینه نوشته برای محکم کاری:31:)
بعد تویه راهنما گفته یک فایل رو باید به وسیله نوت پد بازش کنید که الان خاطر ذهن ندارم
بعد باید به احتمالا زیاد گیم دیتا رو مساوی با" ترو "قرار بدید
تویه توضحات همون فایل که از اون سایت گرفتید گفته شوده و معمولان مد که دانلود می کنید تویش یک فایل راهنما هست
اگر جایش گیر کردید بگیید تا راهنمایتون کنم
من فقط مد ماشین رو میخوام ، همین. ....دانلود هم کردم ولی کار نمیکنه !!! اصلا شما تا حالا مود ماشین رو نصب کردید ؟؟!!!
چه ماشینی رو سوار میشه ؟؟؟؟؟ با چه دکمه ای ؟؟؟!!!!
سلامنقل قول:
اره نسخه دو رو انجام دادم
ببین اونطوری که شما فکر می کنید ماشین جالب نیستا:13:
نسخه یک رو یادم نیست اجراش کرده باشم یا نه
ولی نسخه دو رو چرا
من نسخه 1 بعد از اینکه چند بار بازی رو تمام کردم برای اینکه راه حتر بتونیم باقی راه رو تمام کنم
از ترینر و فقط از ترینر سرعتش استفاده می کردم
یعنی وفتی ترینر سرعت ( ببین باقی ترینر ) می زدم دیگه خسته نمی شود
و اینطوری بازی رو تونستم بدون دق دقه سرعت تمام کنم
پیشنهاد می کنم شما هم همین کار رو بکنید
می تونید تویه سایت زیر سرچ کنید ترینر مورد نظرتون
[HTML]http://m0001.gamecopyworld.com/games[/HTML]
باتشکر
سلام.
ممنون از sinaset عزیز :31: عیدت مبارک! :31:
یه سواله مهم:
فرق تشخیص دادن کوئست های اصلی از فرعی چیست؟!
انجام دادن یا ندادن کوئستهای فرعی تاثیری در پایان ها دارد؟ در ضمن آیا امکان failed شدن کوئست های اصلی وجود دارد؟
اگر ماموریت اصلی به صورت کمک فوری یا شبیه این باشه ممکنه اگه طولش بدی failde بشه ولی من از رو تجربه میگم ماموریت فرعی در SHOC اهمیت نداره dude .
سلام ... عیدت مبارک :31:نقل قول:
ولی من از رو تجربه میگم ماموریت فرعی در SHOC اهمیت نداره dude .
این تیکه آخری منظورت چی بید ؟؟ !! dude !! ???
راستی منظورت از shoc شادو آو چرنوبیل بید دیگه آره ؟!!
اگه این اتفاق بیوفته چی میشه ؟؟!!! نمیشه کاریش کرد .. ؟؟؟ باس از سیو قبلی برم دوباره ؟؟!!!نقل قول:
اگر ماموریت اصلی به صورت کمک فوری یا شبیه این باشه ممکنه اگه طولش بدی failde بشه
dude =رفیق
سال جدیده شما هم مبارک.
SHOC همون چرنوبیل هستش شرمنده اینجوری عادت کردم.
اگه سیو قبلیت فاصله ی زمانیه کمی تا ثبت ماموریت داشته باشه ممکنه فرقی نکنه ولی توی 98% موارد کمک میکنه.
سلام دوستان
به خاطره چندید درخواست برای اینکه چجوری می شه که 7 پایان بازی رو دید
پست کاربرMAXXX رو به ادرس زیر
براتون می زارمنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1539308&postcount=523
"" این جمله رو بگم که من بازی رو از همه راها تمام کردم به غیر از یک پایان که دمو ان رو دیدم فکر کنم کلان 7 پایان داشت که من از 6 راه تمامش کردم"""
خوب چون دیدم خیلی ها سوال میکنن این پست فکر میکنم به خیلی سوال ها جواب بده :
پايان هاي فرعي:
1. "بشر بايد كنترل شود"
Strelok (خود ما) به سمت Wish Granter مي رود و به او مي گويد كه بشريت بايد كنترل شود. ناگهان احساس سر دردي در استرلاك به وجود مي آيد و روياهايي در ذهن او ديده مي شود از انفجارها، نيروگاهاي هسته اي، هيولاها و كم كم همه چيز به سياهي تبديل مي شود.
روش مشخصي براي رسيدن به اين پايان ذكر نشده. اما بايد پول كمي داشته باشيد و Reputation شما پايين باشد.
2. "مي خواهم ثروتمند باشم"
در اين پايان استرلاك از Wish Granter مي خواهد كه ثروتمند باشد. زمين شروع به لرزيدن مي كند و سيم ها و پيچ و مهره ها از سقف فرو مي ريزد و استرلاك با برداشتن اين اشيا تصور مي كند كه آنها سكه هستند. شدت زمين لرزه بيشتر مي شود و تكه اي از سقف روي سر استرلاك ميفتد و مي ميرد.
براي ديدن اين پايان كافيست كه پول زيادي به همراه داشته باشيد (بيشتر از 200K به احتمال زياد).
3. "مي خواهم The zone ناپديد شود"
در اين پايان استرلاك آرزو مي كند كه منطقه بازي (كه The zone گفته مي شود) ناپديد شود. ناگهان همه جا به رنگ سفيد در مي آيد و استرلاك چشمان خود را باز مي كند و خود را وسط دشتي زيبا مي بيند. استرلاك كه از منظره لذت مي برد چشمان خود را مي بندد و پس از باز كردن دوباره، كور شده است.
براي رسيدن به اين پايان بايد Reputation شما Excellent باشه و پول كمي به همراه داشته باشيد. (اين پايان رو من ديدم)
4. "مي خواهم بر جهان فرمانروايي كنم"
در اين پايان استرلاك از Wish Granter تقاضاي فرمانروايي جهان را دارد! ابتدا اتفاقي نمي افتد. ناگهان استرلاك دردي در شكم خود احساس مي كند و حس مي كند كه چيزي از درون مي خواهد او را torn apart كند . از دستان او نوري آبي رنگ ساتع مي شود و به درون Wish Granter مي رود. استرلاك توسط نيرويي نامريي از زمين بلند مي شود، در حالي كه نور آبي رنگ از صورت او نيز خارج مي شود. Wish Granter درخشان تر مي شود و صداي ناله و فريادي از استرلاك شنيده مي شود. ناگهان نور شديدي تمام صحنه را در بر مي گيرد و استرلاك به زمين مي افتد، اما فقط پوسته خالي او.
به نظرم اين يكي خيلي خفن بايد باشه. راه رسيدن به اين پايان درست معلوم نيست. تنها راه حلي كه گفته شده كشتن سردسته گروهاي Duty و Freedom است.
و اما پايان هاي اصلي بازي:
بازي دو پايان خوب داره كه همه مي تونن اونها رو ببينن. به شرطي كه قبل از رفتن به سمت Chernobyl NPP پيش Guide برند و ماموريت يافتن دكتر رو بگيرند و دكتر رو پيدا كنند و محل Decoder رو ازش بپرسن (كه جايي در Pripyat است). براي رسيدن به اين پايان هم مثل پايان هاي قبلي بايد به داخل نيروگاه بريد. در اينجا به جاي رفتن پيش Wish Granter بايد Decoder رو روي در مخفي كه پيدا مي كنيد بگذاريد تا پس از 30 ثانيه در باز بشه. با وارد شدن به در بازي دوباره لود ميشه و بايد 25-30 نفر ديگه رو بكشيد كه نسبتا مشكل. در انتها (اسم اين محل Secret lab) به يك محيط دايره اي شكل مي رسيد كه چند شي آبي رنگ اطرافش. با شليك به اشيا آبي رنگ و از بين بردن همه اونها با انساني مجازي (مثل فيلم هاي علمي تخيلي كه اشيا سه بعدي رو با تابوندن نور ايجاد مي كنند) روبرو مي شويد كه خود رو عضو C-Consciousness معرفي مي كند. در پايان حرف هاي او دو حق انتخاب خواهيد داشت. پيوستن به اين گروه يا ...
1. اگر بپذيريد كه عضوي از C-Consciousness باشد صحنه اي نمايش داده مي شود كه شما را در محفظه اي (كه بقيه اعضا نيز در محفظه هاي مشابه اي قرار دارند) مي گذارند. و بازي پايان مي پذيرد.
2. در غير اينصورت شما به محلي بيرون از نيروگاه تلپورت مي شويد و بعد از مبارزه با تعداد زيادي از اعضاي Monolith و گذشتن از تعداد زيادي تلپورت به اتاقي كه محفظه اعضاي C-Consciousness قرار دارد تلپورت مي شويد. شما به محفظه ها شليك مي كنيد و باعث از بين رفتن The zone مي شويد. كه توسط C-Consciousness بوجود آمده.
به نقل از بازی سنتر
با تشکر