لطفا اطلاعات كاملتوت رو بديد . تولد سال اخذ ديپلم و ..نقل قول:
لطفا اطلاعات كاملتوت رو بديد . تولد سال اخذ ديپلم و ..نقل قول:
آهان پس !نقل قول:
یعنی خبر دارین تو مجلس اصلا این طرح رو بررسی می کنن یا نه ؟! احمالش چقدره که تصویب بشه از این چیز ها ؟!
در ضمن من سال 89 شهریور ماه فارغ التحصیل میشم.
برادرم هنوز سربازی نرفته یعنی در عرض 6 ماهی که از این مهرماه داره پست می کنه ...
؟!
تو مجلس كاملا تصويب شده . نگهبانم تصويب خواهد كرد . شما 89 مطمئن باشيد كه قانون 3 برادري اجرا مي شه
بحث بحث دو برادری هستش ؟! سه برادی از کجا اومد ؟!نقل قول:
یعنی اگه کامل تصویب بشه و برادرم تا سال 89 بره سرباز من می تونم معافیت سربازی بگیرم و سرباز نرم ؟!:13:
بله . اگه نامشو ميخواين بزارم اينجا براتون ؟
بله می خوام بزارین دو برادری بود ها سه برادری نه ؟!نقل قول:
آقا آرش من شرمنده . شام نخورده بودن انگار . آقا شما مي تونيد از قانون تاخير استفاده كنيد . هموني كه خودتون هم مي دونيد . داداشتون غيبت كه ندارن ؟نقل قول:
متولد نیمه اول 68 سال اخذ مدرک و فارغ التحصیلی : 31 /6 /88نقل قول:
:10:
بر طبق قانون جديد شما مي تونيد سال بعد از رشته جديد قبول شديد بريد .
مشمولان دانشجوي ورودي سال 87 به بعد كه با اخذ معافيت تحصيلي در دانشگاه هستند و از زمان ثبت نام كمتر از 4 نيمسال را سپري كرده اند در صورت شركت در آزمون و قبولي در رشته يا دانشگاه بهتر مجاز هستند كه از رشته يا دانشگاه قبلي انصراف داده و در رشته يا دانشگاه جديد تحصيل خود را ادامه دهند.
سلام.
الان من متولد نیمه ی اول 69 هستم ، مدرک پیش دانشگاهی رو هم سال 87 ، نیمه ی دوم گرفتم یعنی بهمن. امسال کنکور شرکت کردم و آزاد آوردم. رفتم و ثبت نام کردم ، اما فردای روز ثبت نام رفتم و کنسل کردم! یعنی حتی به انتخاب واحد هم نرسید! حالا میخوام بشینم و واسه سال بعد بخونم ، اما نظام وظیفه میگه که حتما باید بری سربازی و اگه نری نمیتونی کنکور شرکت کنی! الان من چه کار باید بکنم؟