سلام
از جایی که من انسان فوق العاده فراخی هستم( عین لفظش خیلی زشته):31: فقط یک قسمت از اون فایل پی دی اف رو تایپ کردم که الان میزارم، اگه خوشتون اومد سعی میکنم همش رو بزارم اگرم نه که ....
البته این قسمتش خیلی سیاسیه.... امیدوارم برام گرون تموم نشه
بنام خداوند تعالی که کوچکترین اعمال تک تک ما از نظر وی پوشیده نیست
این جمله برای کسانی است که همین چند صباح عمر را مد نظر قرار داده و خوشخدمتی برای مسئولان بلند پایه را افتخاری بزرگ برای خود میپندارند.
با پیروزی انقلاب اسلامی که بالحق بزرگترین رویداد تاریخ ایران و حتی جهان است پیر مرد ساده ای به عالم شناسانده شد که تنها توانست سد رژیم شاهنشاهی را بشکند، یعنی نگذاشتند تا کار دیگری بکند!!!. بله با پیروزی انقلاب اسلامی عده ای مزدور دور او جمع شدند که به دلیل مصلحت زمان امام راحل این موضوعات را بیان نکردند، این آشفته بازار پس از انقلاب اسلامی آنقدر به کثافت کشیده شده بود که امام دستور اکید به فرزند خود دادند که مبادا در پستی که افراد دیگری هم میتوانند در آن انجام وظیفه کنند مداخله ای از سوی ایشان صورت گیرد، کما اینکه به صورت کاملا علنی در برنامه فوق العاده بمناسبت سالگرد رحلت حضرت امام مجری تعویض شده برنامه( که همه میدانیم چرا فرزاد حسنی در آن برنامه نبود) سعی در به اصطلاح آتو گرفتن از نوه ی امام داشت ولی ناباورانه مغلوب فن سخنوری ایشان شد. سیر مدیران نا مسئول در ادامه حرکت انقلاب اسلامی همچنان ادامه داشته و دارد تا آنکه مدتی است بصورت کاملا علنی تشکیلاتی بوجود آمده که هدف و مقصود آنها از بین بردن تمامی اسوها و اسوره هایی است که جوانان را بسوی خود جلب میکنند. نظریه این گروه بسیار جالب است:(تا زمانی که ما امامان معصوم را برای الگویی مناسب برای جوانان داریم، نباید رو به الگوهایی غیر باشیم). سطح فکری این افراد آنقدر پایین است که زبان انسان از بیان آن کوتاه است. آخر مدیران کوته نظر ، شما ای که کمبود های زندگی بر شما همچون اهرم فشاری است تا زور خود را بر مردم وارد کنید، خود شما به چه رتبه ای از عصمت رسیده اید که حال میخواهید جوانی را که در این قرن ارتباطات با زدن یک دکمه آخرین حربه های فرهنگی غرب را بدست می آورد را به مدارج عالی زهد و پارسایی ببرید؟؟؟
مدتهاست که در زمینه موسیقی سنتی و غربی (اعم از پاپ، راک، متال و ...) تحقیق میکنم فارغ از اینکه سوژه ای جالب تر در کنار گوش ما هر روز اتفاق می افتد و کمتر کسی است که به آن توجهی داشته باشد ...