تم رو چطوري ميشه پاك كرد هر كاري ميكنم نميشه؟؟؟؟
كممممممممكككككك
Printable View
تم رو چطوري ميشه پاك كرد هر كاري ميكنم نميشه؟؟؟؟
كممممممممكككككك
برو تو tools بعدش app.mgr اونجا میتونی تمام برنامه ها و تم هایی که نصب کردی رو پاک کنی...نقل قول:
مرسي از لطفتون
مرسی از راهنماییتنقل قول:
درمورد 3 بقیه ی جملت چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در پشت گوشی ان73 (پایین آن) چیه؟ اون مستطیل کوچیکه که حالت شیشه ای داره
در عکس بالا ببینید
فکر کنم برای باز کردن گوشی و در آوردنه باتری و سیم کارت است.
تایید میکنییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییییییم :biggrin:نقل قول:
بله درسته شما برای باز کردن پشت گوشی باید این مستطیل به اصطلاح شیشه ای رو فشار بدین بعد قاب پشت رو از بالا به سمت پایین فشار بدین. در ضمن فری جون خیلی کم پیدایی کجاها می پری؟؟؟ :happy:
عزيزم گيره درشه:tongue:نقل قول:
حداقل ا گه ربطي به n73نقل قول:
نداره مثل ا مضاي شما!
ارزشه ديدن داره
بر عكس ا مضا ي شما!!!!!!!!!!!
دوستانی که ان73 دارن واز جوی استیک زیاد استفاده کردن میخواستم بدونم احتمال شکستن پایه یا خراب شدن اون وجود دارد؟
برادر من 460 تومن پول گوشی دادی .... مگه به همین راحتی خراب میشه یا میشکنه؟؟؟ اشتباه به عرضتون رسوندن.... تا وقتی که باهاش کشتی نگیری هیچ مشکلی براش پیش نمیادنقل قول:
چاکریم داش سامان :biggrin: والا بابام اینا میخوان زنم بدن به زور :sad: واسه همین یه مدته که سرم شلوغه :biggrin: میخوام با نامزدی یه جوری بپیچونمشون یه یکی دو سالی دیگه مجردی حال کنیم :biggrin: :happy:نقل قول:
ان73 شارژ اولیش چند ساعته؟ یا زیاد مهم نیست و وقتی پر شد میتونیم از شارژ برداریم؟
:biggrin:نقل قول:
شيريني يادت نره فري جون
اين شتري كه در خونه همه مي خوابه پس بزار زودتر بخوابه شرش كنده شه
دوست من باطري ليتيومي مثل بقيه باطري ها نيست و شارژ اوليه احتياج نداره فقط بزار كامل شارژ شه بعد قطع ش كن.نقل قول:
از اين به بعد هم هر موقع احتياج به شارژ زياد داشتي بزن به شارژ و حتما نبايد شارژت خالي بشه بعد به شارژ بزني.
باطري ليتيومي وقتي شارژش پر مي شه ديگه شارژ نمي گيره حالا اگر 8 ساعتم تو شارژ باشه فرقي نداره.
صحبت موبايل نيست تمام وسايل ديجيتالي كه باطري ليتيومي دارن اين جوري هستند.
اميدوارم مشكلت رو حل كرده باشم.:tongue:
كسي مي تونه محتويات گالري شو hiden كنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آيا منشي تلفني روي ان 73 جواب داده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چشم حتما :biggrin:نقل قول:
نه عزیزم ما از این شترا نمیخوایم ایشالا اول نامزدی بعد یکی دو سال دیگه ازدواج :biggrin:
فعلا مجردی حال میکنِِِیممممممممممممممممم مممممممممممممممممممممممم;)
اگه خدا بخواهد امروز ان 73 دار خواهیم شد.
سلام پس من چی بگم که 2 ساله بدبخت کردم خودمو:happy: اشکالی نداره 200 ساله اولش سخته بعد عادت میکنی مثل من ..... این که شوخی بود ولی بالاخره چی؟ مگه این دخترا میزارن ما یه نفس راحت بکشیم ...؟ اقا ساقدوش نمیخوای؟:happy:نقل قول:
مبارکه به سلامتی انتخاب بسیار خوبی کردی شک نکن :happy:نقل قول:
n73 چرا ییهو گرون شد؟ امروز رفتم بگیرم . از قیمتای شنبه 30 تومن بیشتر شده بود.
اییییییییییییییییی پس متاهلی :ohno: :biggrin:خدا بهت صبر بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تجربیات گرانبهاتو در اختیار من بزار لطفا :happy: البته بهتره دیگه اینجا در موردش بحث نکنیم چون بچه ها گمراه میشن ممکنه کار دسته خودشون بدن یعنی برن زن بگیرن خودشونو بدبخت کنن :biggrin: بهتره یه کلوپ ازدواج بزنیم اونجا درموردش بحث کنیم :biggrin:نقل قول:
فقط یه اس ام اس برام اومد جالب بود اینجا مینویسمش :
برای ازدواج زن باید نجیب باشه مثله اسب :rolleye: چشماش قشنگ باشه مثله آهو :rolleye: زیبا و با وقار باشه مثله طاووس :rolleye: ولی مرد فقط کافیه خر باشه :laughing: :biggrin: :laughing:
پنج شنبه نه شنبه. میگن به خاطر تولید داخل عوارض و بیشتر کردن.نقل قول:
یهنی الان بگیرم یا ارزون میشه؟
سلام
من امروز N73 گرفتم ، 455 بدون گارانتی از بهبهان ( خوزستان )
تا بعد...!
دوستان سلام
با اجازه تون بالاخره من تصمیمم را گرفتم و دیشب یک ان73 خریدم
هنوز زیاد باهاش کار نکرده ام
490تومان بدون گارانتی خریدم.سریال اصلی هم هست.
فروشنده می گفت ان73 گارانتی نمی خواهد خودش یک پارچه گارانتیه
امیدوارم پول زبان بسته را درست خرج کرده باشم
از همه که منو در این راه کمک کردن هم ممنونم
مبارکه... پولت رو دور نریختی مطمئن باش. خوب اگه سوالی چیزی داشتی بپرس من و بقیه بچه ها در خدمتیم.نقل قول:
من هم ان73 خریدم . 480 تومن بدونه گارانتی. دیروز صبح گرفتم. تا شب رجیسترش از کار افتاد. امروز بردم پس دادم . حالا چند تا سوال: این کیفیت عکساش اونقدر که تو سایت های مختلف عکس پزاشتن کیفیت نداره. با این که ماکسیمم رو انتخاب کردم.
بعضی از فایل های صوتی رو پخش نمیکرد مثلآ مینوشت unable media player ! اینو من چی کار کنم.
بازی ها و برنامه ها چطوری نصب میشن؟؟؟یه چند تا برنامه خوب هم معرفی کنید
ممنون.
خیلی ممنون:)نقل قول:
سلام
من يه موزيک اديشن گرفتم.
ولي هر کاري ميکنم تم ها رو نصب کنم نميتونم.چيکار کنم؟
در ضمن چطوري ميشه اسکرين سيور رو فعال کرد؟
يه چيز ديگه برنامه فلش پلير و آفيس هم کار نميکنه .يعني فايل فلش رو که ميزنم ميگه فايل کورپتد.
فايل آفيس هم باز ميکنم هيچي نمياد.
چيکار کنم؟
خيلي ممنون ميشم راهنماييم کنيد
در ضمن يه سايت معرفي کنيد که برنامه و تم برا اين گوشي پيدا کنم. مثل آنتي ويروس.کال ريکوردر.و رمز گذاري رو فايلها...........
دمتون گرم.........
با كدوم يك از گوشيهاي سري n نوكيا ميشه پوزه صداي اين اريكسونها را به خاك ماليد؟ :angry: مرسي
n73 و 3250نقل قول:
سلام.بالاخره این دانشگاه هم تعطیل شد و من وقت می کنم کل مشکلات موبایلم رو بنویسم:
1)وقتی می خوای فایله فلش رو باز کنی این عبارت می آید.unable to open,file corrupted این یعنی چی؟تا اونجایی که من می دونم فایله فلش پسوندش swf است و من همهمین فایلها را می خوام باز کنم.
2)در quickoffice چه امکاناتی داریم.یعنی می تونیم فایلی درست کنیم یا فایلی را ویرایش کنیم.آخه من فقط می تونم باز کنم نه می تونم چیزی به متن مثلا word اضافه کنم نه می تونم کم کنم.
3)برنامه antivirus کار نمی کنه.می گه باید به اینترنت وصل شم.باید چی کار کنم.یه دونه آنتی ویروس خودم روش بریزم یا می تونم همین رو فعال کنم.
4)معنی این عبارت که می گه memory low یا not enough memory چیه و چه موقع می آید.مثلا وقتی می خوام بعضی فایلهای pdf را باز کنم این عبارت می آد:memory low.returning to recent documents list.
5)نمی شه یه کاری کرد که برنامه ای که می خوایم برای یه روز انجام بدیم را بنویسیم و گوشی توی اون روز این متن رو روی desktop بذاره.
6)وقتی این گوشی رو به کامپیوتر وصل می کنم انگار که سیمش اتصالی داره بعضی وقتا که گوشی رو تکون می دم ارتباط قطع و وصل می شه.مال همه اینطوری هست یا فقط مال من.در آخر کار هم باید همینطوری سیم رو بکشیم و ارتباط رو قطع کنیم یا اینکه safe remove داره.
فعلا اینا یادم اومد.ولی کلی دیگه مشکل دارم.اگه می شه راهنماییم کنید.
با عرض سلام من میخواستم ببینم آخرین ورژن آپدیت N 73 کدام است
مورد 6 رو من هم باهاش مشكل دارم
من يه n73 دارم از همه چيزش هم راضي ام ، خيلي گوشي عالييه
ان73 و چندتا سوال:
1. چطوری برنامه نصب می کنن؟
2.چیکار کنم کیفیت عکس و فیلم بهترین حالت رو داشته باشه؟(البته عکسو max یعنی 3mp انتخاب کردم ولی اونقدر که تو سایتهای مختلف از ان73 عکس گزاشته بودن کیفیت نداره؟چی کار کنم؟)
3.یه چند تا برنامه و بازیه خوب معرفی کنید؟
4.فعلآ همینا! آخه تازه خریدم و چیزه زیادی نمیدومنم !
دوستان سلام
يه مشكل عجيب بر خوردم من گوشيمو در حالت آفلاين گذاشتم و وقتي دوباره جنرال ميزارم آنتن نمي ايد
ميگه سيم كارت رجيستر نيست به نظر شما چه مشكلي داره
در ضمن قبلش كار ميكرده و مشكلي هم نداشته
اخرین اپدیت 3.0704 تاریخ 19/1/2007نقل قول:
ببینید وقتی اتصال بین گوشی و کامپیوتر برقرار میشه به هیچ عنوان گوشی رو نباید حرکت بدین چون با کوچکترین حرکتی ارتباط Usb قطع میشه و این قطع و وصل شدن مکرر باعث صدمه زدن به گوشی میشه پس وقتی میخواین گوشی رو با Usb به کامپیوتر وصل کنید سعی کنید گوشی رو روی یه سطح صاف و بدون حرکت قرار بدین ....نقل قول: